Apple iWatch için sıkı çalışıyor ama geleceği meçhul

Apple iWatch için sıkı çalışıyor ama geleceği meçhul

iwatchApple'ın uzun süredir konuşulan akıllı saati için yeni bir duyum daha geldi. Financial Times'ın kaynaklara aktardığı habere göre iWatch'un tanıtımı 2014'e sarkabilir, hatta projenin rafa kaldırılma ihtimali bile var.

Söz konusu haberde zaten çok sayıda mühendisi iWatch için görevlendirdiği söylenen Apple'ın yetenekli mühendis avına çıktığı, bazı küçük şirketleri satın alabileceği de belirtiliyor.

Çözülemeyen teknik sorunlardan bahsedilirken Tim Cook'un projeye halen mesafeli yaklaştığından ve projenin Apple'ın sıkı eleme sürecine takılabileceği de ekleniyor.

Daha önce paylaştığımız üzere Tim Cook, giyilebilir teknolojik cihazlardan Google Glass'dan daha çok kol saati fikrine yakın olduğunu söylemişti. Patent başvuruları da yapan iWatch için son haberler yıl sonundan önce pazarda olacağı yönündeydi ama Financial Times'ın kaynakları tanıtımın 2014'ün ilk yarısına uzayabileceğini söylüyor.

Haberler gerçeği ne kadar yansıtıyor, bu proje Steve Jobs'un planladığı bir şey miydi bilmiyoruz ama Apple'ın başarılı ve iyi çalışan bir ürün çıkarma konusundaki takıntısı malum. iWatch çıkana kadar da bu dedikodular sürecek gibi. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.