Twitter'a nihayet özel mesaj senkronizasyonu geldi

Twitter'a nihayet özel mesaj senkronizasyonu geldi

Mikro bloglama hizmeti Twitter iOS, Android ve Mac uygulamalarında bir takım güncellemeler yaptı. En önemlisi yenilik tüm platformlarda özel mesajların senkronizasyonu oldu.

Özellikle mobil uygulamalarını web tarafındaki yeniliklere uydurmakta biraz ağır davranan Twitter, nihayet özel mesajların okunmasına ilişkin uyumsuzluğu giderdi. Artık yeni bir özel mesajı herhangi bir platformda okuduğunuzda, diğer tüm platformlarda (mobil uygulama, web, masaüstü uyg.) da bu mesajı okunmuş olarak görebileceksiniz. Aşamalı olarak devreye alınacak bu yenilik kafa karışıklıklarını gidermiş olacak.

Arama tarafında da kendini toparlamaya başlayan Twitter, arama sorgularında kişiler için daha derli toplu ve detaylı bir görünüm sunacak. Arama sorgusuyla eşleştirilen ilk kişi önerisi profil bilgileriyle en üstte görüntülenirken diğer kişiler sola kaydırma ile bulunabilecek. Önerilen diğer kişiler seçimi web tarafında eskisi gibi sol menüden seçilebilecek.

twitter2 twitter3 twitter

Güncellenen iPhone uygulamasında hızlı cevaplama satırı ve yeni kişi önerileri ise Android uygulamasıyla iPhone uygulamasını eşit duruma getiriyor.

Mac tarafında ise artık cevaplama dışındaki etkileşimler de 'bağlan' sekmesinin altında görüntülenecek ama dilerseniz sadece 'bahsedilenler'i görmek için ayarlarınızı güncelleyebilirsiniz. Mac uygulamasına 6 yeni dil desteği daha eklenmiş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.