Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcıları uygulamalara kaç para harcıyor?

Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcıları uygulamalara kaç para harcıyor?

Artık bildiğiniz gibi her hafta sizinle Webrazzi PRO'da haftanın en çok öne çıkan grafiğini paylaşıyoruz. Bu haftanın grafiği ise mobille ilgili. Aşağıda sizlerle paylaştığımız grafikte, Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcılarının mobil uygulamalar için aylık olarak ne kadar harcadığını görebilirsiniz. Deloitte'a ait olan rakamlar, 2012'nin 2. çeyreğine dayanıyor.

Profesyoneller için bilgi merkezi sloganıyla yayın hayatına başlayan Webrazzi PRO'da şu an için yüzlerce grafik ve sektör profesyonelleri için düzenli olarak yineleri eklenen notlar yer alıyor. Toplamda 14 ayrı kategoride gruplanan grafiklerin bir kısmı, Deloitte örneğinde olduğu gibi, veri ortağı olduğumuz şirketlere ait. Bu da çoğunu halka açık olarak bulamayacağınız verilere, Webrazzi PRO'da ulaşabilmeniz anlamına geliyor.

Webrazzi PRO tamamen üye girişi yapılarak ulaşılan bir platform olarak tasarlandı. Ancak üye girişi yapmadan da sayfanın sağ üstünde yer alan arama kutusunu kullanabilir ve arama deneyimini yaşayabilirsiniz. Örnek bir mobil bankacılık araması şurada. Benzer şekilde bu bağlantıdan da tanıtım video'muzu izleyebilirsiniz.

Akıllı telefon kullanıcılarının yüzde 7'sinin mobil uygulamalar için harcadığı rakam 50 TL'nin üzerinde

Gelelim bu yazının konusu olan grafiğe. 2012 yılının ikinci çeyreğine ait olan rakamlara göre Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcılarının yüzde 43'ü aylık olarak mobil uygulamalar için ne kadar para harcıyorsunuz sorusuna "bilmiyorum" şeklinde cevap vermiş. Yüzde 19'luk kesim de 0 TL harcıyor. Bu iki sçeenekten sonra en kalabalık sonuç yüzde 14 oranıyla 5 ile 15 TL arası. Yüzde 7'lik bir kesim 50 TL ve üzeri harcama yapıyorken yüzde 5 ise 25 ile 50 TL aralığına yer alıyor. Grafiğin tamamını aşağıda inceleyebilirsiniz.

turkiyedeki_akilli_telefon_kullanicilarinin_aylik_olarak_mobil_uygulamalar_icin_harcadigi_paraya_gore_dagilimi_b Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcılarının aylık olarak mobil uygulamalar için harcadığı paraya göre dağılımı

Webrazzi PRO’da şu an 3 farklı paket bulunuyor. Buna göre Webrazzi PRO’da 1 kullanıcı içeren Bireysel pakete 499 TL + KDV5 kullanıcılı Startup paketine 799 TL + KDV ve 10 kullanıcılı Kurumsal pakete de 999 TL + KDV ödeyerek sahip olabilirsiniz. Ücretlendirme ile ilgili tüm detaylar için tıklayabilirsiniz. Bu arada ödemenizi dilerseniz kredi kartı ile dilerseniz de havale ile yapabiliyorsunuz, havale ile ödeme yapabilmek için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.

Webrazzi PRO ile ilgili her türlü görüş, öneri ve sorunuz için bize pro (at) webrazzi.comadresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.