Bitcoin kabul eden satıcılar şimdilik halinden memnun

Bitcoin kabul eden satıcılar şimdilik halinden memnun

Webrazzi medya sponsoru olduğu Bitcoin Londra’dan ininal sponsorluğunda bildiriyor. Tüm haberlere wbrz.in/bitcoinlondon adresinden ulaşabilirsiniz.

btc london saticiBitcoin'in kullanımını ve piyasa değerini belirleyen bacaklardan birini de fiziksel veya çevrimiçi satın almalarda Bitcoin'i kabul eden satıcılar oluşturuyor.

Patrice Touboulie (Zipzap) tarafından yönetilen panelde Pierre Noizat  (Paymium), Aleksandr Lossenko (9Flats),  Grzegorz Luczywo (SecurityKiss) Bitcoin London sahnesinde elektronik para birimini neden kullandıklarını anlattı.

Basitlik, ödemelerdeki ücretlendirme yapısı ve açık bir sistem olması satıcıların Bitcon'i tercih etmesini sağlıyor. Bitcoin'in direkt olarak kişilere ve teknolojiye bağlı olması da satıcıların aracı bir kurumun şartlarına bağlı kalmasının önünü açıyor.

Bitcoin'i erken aşamada kabul eden satıcıların daha karlı olması da mümkün. Konuşmacılardan birinin ilk 200 Bitcon'ini 12 dolara alıp, bugün 18.000 dolar değerlemeye sahip olması bu konuda verilebilecek bir örnek. Diğer yandan Bitcoin'in değer kaybetmesi durumunu da göz önünde bulundurmak gerek.

Bitcoin'i kullanan kitle de bilgisayar/internet tutkunları, erken uyum sağlayanlar, akıllı yatırımcılar ve siber korsanlar olarak öne çıkıyor. Satıcılar da önceki oturumlarda bahsedilen ivmeye inanarak satış yapmaya devam ediyor. Güvenlik tarafındaki endişelerse şu aşamada kabul edilmiş durumda ve ilerleyen zamanda neler olacağı takip ediliyor.

Winklevoss Kardeşlerin, Amerikan Sermaye Piyasası Düzenleme Kurulu'na (SEC) 20 milyon dolarlık hisseyi yatırımcılara açmak için başvuruda bulunması da satıcıların bu anlamda cesaretini artırıyor olmalı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.