Bitcoin ile 200 bin dolar kaybeden Stefan Thomas, Bitcoin'in kullanım alanını geliştirmeye çalışıyor

Bitcoin ile 200 bin dolar kaybeden Stefan Thomas, Bitcoin'in kullanım alanını geliştirmeye çalışıyor

Webrazzi medya sponsoru olduğu Bitcoin Londra’dan ininal sponsorluğunda bildiriyor. Tüm haberlere wbrz.in/bitcoinlondon adresinden ulaşabilirsiniz.

Stefan Thomas, RippleBitcoin London etkinliğini takip etmeye devam ediyoruz. Andreessen Horowitz ve çeşitli yatırımcıların desteğini arkasına alan Ripple'ın CTO'su Stefan Thomas da sahnedeydi.

Konuşmasına yedekleme sırasında yaptığı bir yanlışla 7000 Bitcoin (o sıradaki değeri 200 bin dolar) kaybettiğini söyleyerek başlayan Stefan Thomas'ın değindiği nokta Bitcoin'in  merkezleştirilmekten uzak olması ve bu sistemin daha da kolay bir yönetim sunduğu yönündeydi.

Ripple, Bitcoin dahil olmak üzere farklı birimlerde para transferi sağlayan ve bunu oldukça kolay şekilde sunmaya çalışan bir girişim. Bu sistemin başındaki isimlerden Stefan Thomas da bu vizyonu yansıtan bir konuşma yaparak sistemin güçlü matematiksel temelinin üzerinde basit kullanıcı deneyimi yer almasının gerekliliğini dile getirdi.

Thomas'a göre daha fazla bilgisayar bilimlerine ilgi duyan kişilere ihtiyaç var ve Ripple'ın daha fazla çalışanla daha fazla dokümantasyon ve iletişime odaklanması gerekiyor.

Ripple iyi bir kullanıcı deneyimi geliştirmeye çalışırken Bitcoin ile kurumlar arasındaki ilişkileri düzenlemeye de çalışıyor. Bir yandan da Bitcoin'in gerçekçi ve öngörülebilir bir sistem olması konusunda bilgilendirici olmaya çalışıyor.

Bu konuya ilgi duyanlar daha fazla bilgi için ripple.com/blog'u takip edebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.