Webrazzi PRO'da haftanın grafiği: Türkiye televizyon reklam yatırımları, süre bazında reklamveren sıralaması

Webrazzi PRO'da haftanın grafiği: Türkiye televizyon reklam yatırımları, süre bazında reklamveren sıralaması

Her hafta Cuma günü sizlerle Webrazzi PRO'da haftanın öne çıkan grafiği paylaşıyoruz. Bu haftaWebrazzi PRO'ya 29 yeni grafik ve 5 yeni not eklendi.

Yeni eklenen iş ortaklarıyla her hafta veri çeşitliliğini artırdığımız Webrazzi PRO'ya bu hafta katılan iş ortağımız Nielsen oldu. Nielsen'in paylaştığı verilerden bir grup Webrazzi PRO'da yerini aldı, biz de bunlardan birini bu hafta sizlerle paylaşmayı istedik.

Profesyoneller için bilgi merkezi sloganıyla yayına aldığımız yayın hayatına başlayan Webrazzi PRO'da internet sektörüne dair yüzlerce grafik ve sektör profesyonelleri için özel olarak hazırlanan notlar yer alıyor. Platform tamamen üye girişi ile ulaşılabilen bir şekilde tasarlandı, ancak üye girişi yapmadan da Webrazzi PRO’nun arama deneyimini yaşayabilirsiniz. Bunun için sayfanın sağ üstünde yer alan arama kutusunu kullanmanız yeterli. Örnek bir ‘mobil bankacılık’ araması için şuraya bakabilirsiniz.

Webrazzi PRO'nun en yeni veri ortağı olan Nielsen'e ait tam 18 grafik bu hafta içinde Webrazzi PRO'ya eklendi. Söz konusu grafikler Türkiye Reklam Yatırımları Raporu'nun 2013 Mayıs sayısına ait. Diğer grafiklerde ise sosyal medya ve ekonomi başlıkları öne çıktı diyebiliriz.

turkiye-televizyon-reklamlari-marka-sure-siralamasi

Türkiye'de en uzun süreli televizyon reklamını Unilever grubu veriyor

Rapordan çıkan sonuçlara göre Türkiye'de en uzun sürelerde televizyon reklamı veren grup Unilever, ayda 1 milyon 327 bin saniye reklam veriyor yani saate çevirecek olursak yaklaşık 369 saat ediyor. Unilever'in arkasından ise Ülker 183 saat, Turkcell 161 saat, Arçelik 154 saat, Benckiser ise 144 saat ayda televizyon reklamı veriyor. Türkiye'nin önde gelen marka ve gruplarını listede görmek mümkün.

Peki Webrazzi PRO’da fiyatlandırma nasıl?

Webrazzi PRO’da şu an 3 farklı paket bulunuyor. Buna göre Webrazzi PRO’da 1 kullanıcı içeren Bireysel pakete 499 TL + KDV5 kullanıcılı Startup paketine 799 TL + KDV ve 10 kullanıcılı Kurumsal pakete de 999 TL + KDV ödeyerek sahip olabilirsiniz. Ücretlendirme ile ilgili tüm detaylar için tıklayabilirsiniz. Bu arada ödemenizi dilerseniz kredi kartı ile dilerseniz de havale ile yapabiliyorsunuz, havale ile ödeme yapabilmek için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.

Webrazzi PRO ile ilgili her türlü görüş, öneri ve sorunuz için bize pro (at) webrazzi.comadresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.