Etohum 6 Temmuz'da Azerbaycan'a gidiyor

Türkiye'nin en aktif kuluçka merkezlerinden Etohum, bu kez yurtdışında bir etkinlik düzenliyor. Etohum Türkiye'den katılacak konuşmacı ve girişimcilerle birlikte kardeş ülke olan Azerbaycan'a gidiyor.

6 Temmuz Cumartesi günü Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek olan Etohum Azerbaycan Konferansı, Barama (Azercell’in inkubasyon merkezi) ve İnfipro VC, Azerbaycan E-Devlet Portalı (E-gov.az), Nuush, MakandPartners ve High Tech Park sponsorluğunda organize ediliyor.

Türkiye internet ekosistemi anlatılacak

Etohum'dan Burak Büyükdemir ve Kerim Türe ile Nokta Medya CEO’su Tümay Asena, Akakçe kurucu ortağı Koray Karataş ve Secure Drive CEO'su Murat Şahin de Türkiye'den Azerbaycan'a gidecek. Azeri girişimcilere mentorluk görüşmeleri yapılacak ve Türkiye'de internet ekosistemi anlatılacak.

Diğer yandan Azerbaycan ekosistemini yakından tanıma ve işbirliği fırsatları değerlendirilecek. Toplantıya katılmak isterseniz Etohum ile iletişime geçebilir, etkinlik sayfasındaki katılım formunu doldurabilirsiniz. Facebook'taki etkinlik sayfasından da gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Azerbaycan pazarı hakkında bilgi edinmek isterseniz Shaig Muradov'un Webrazzi okurlarına özel kaleme aldığı Azerbaycan İnternet Pazarına Genel Bakış ve Azerbaycan’da E-ticaret, Online Ödeme, Online Oyun ve Online Reklam Pazarı başlıklı yazılarımıza kesin göz atmanızı tavsiye ederim.

Bu arada Etohum, 3 Temmuz'da da Kayseri'de ki girişimcilerle buluşacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.