TechCrunch Disrupt Berlin girişim yarışması başvuruları için son günler

TechCrunch Disrupt Berlin girişim yarışması başvuruları için son günler

ABD'nin en etkili teknoloji bloglarından TechCrunch'ın düzenlediği Disrupt konferansı, bu yıl Ekim ayında ilk kez Avrupa'da düzenlenecek. Webrazzi'nin ana sponsorlarından ve aynı zamanda medya partneri olduğu Disrupt Europe 2013'te sahneye çıkmak isteyen girişimlerin 3 gün içinde başvuru yapması gerekiyor.

28 Haziran Cuma günü sonlanacak başvurular sonunda 30 girişim Disrupt Europe 2013 sahnesinde sunum yapma şansı yakalayacak. Avrupa ve ABD pazarından bir çok yatırımcının da katılacağı etkinlikte jürinin oylarıyla 1. seçilecek girişim 50 bin dolar, Disrupt kupası ve ciddi bir medya ilgisiyle ödüllendirilmiş olacak.

2013 TechCrunch Berlin Disrupt Startup Battlefield girişim yarışmasına başvuru yapacak girişimlerin en çok 3 ay önce açılışını yapmış olması ve daha önce halka açık bir tanıtımının yapılmamış olması gerekiyor. Sadece Berlin girişim pazarının bile oldukça dinamik olduğu düşünülürse Disrupt Europe'un ciddi bir talep göreceğini tahmin ediyorum.

Bu yıl Avrupa'da sponsor/medya partneri olduğumuz sektörel etkinliklere Disrupt Europe 2013'ü de dahil ettiğimizi bir kez daha hatırlatalım ve Berlin'de dünyaya açılmayı planlayan girişimler için bazı desteklerimiz olacağını şimdiden paylaşalım. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.