Ön ödemeli alışveriş kartı ininal, Aslanoba Capital'den yatırım aldı

Ön ödemeli alışveriş kartı ininal, Aslanoba Capital'den yatırım aldı

Geçen yılın sonunda düzenlediğimiz Webrazzi Ödeme Sistemleri konferansımızda lansmanı yapılarak tanıtılan ön ödemeli alışveriş kartı ininal, Aslanoba Capital'den yatırım aldı. Anlaşmanın bugün imzalandığını öğrendik ve taze gelişmeyi hızlıca paylaşmak istedik.

Alınan yatırım miktarı hakkında herhangi bir açıklama henüz yapılmadı. Önümüzdeki günlerde taraflardan detaylı bilgi alabilirsek haberimizi güncelleyeceğiz.

Kredi kartı sahibi olmayanlar veya kredi kartı olup da çeşitli sebeplerden dolayı özellikle internet alışverişlerinde kullanmayanlar için ön ödemeli bir çözüm olan ininal, kullanıcıların internetten ve tabi ki fiziksel ortamlarda alışveriş yapabilmesine bir kredi kartı gibi imkanı sunuyor.

MasterCard, Provus ve ING Bank iş birliğiyle hayata geçirilen ininal kartlar ile yapılan alışverişlerde anlaşmalı şirketlerden özel indirimler de yakalanabiliyor. Samsung ve Joy Game için özel kartlar da tanımlayan şirketin üye iş yerleri arasında hepiminiz tanıdığı çok sayıda internet şirketi de yer alıyor.

ininalKısa sürede önemli kart sahibi sayısına ulaştığını duyduğumuz şirketin hali hazırda PTT ve Migros gibi kanallarla dağıtım anlaşmaları da bulunuyor ve kartlar bu şirketlerin şubelerinden temin edilebiliyor.

Yakın zamanda internet üzerinden kart satışı ve karta bakiye yükleme işlemlerinin hayata geçirileceği de yine ininal yetkililerinden bir süre önce aldığımız bilgiler arasındaydık ve yeri gelmişken paylaşmak sanırım doğru olacak.

Aslanoba Capital'in yatırımları arasında farklı bir kategoride gördüğümüz ininal'ın dünya örneklerini göz önüne alınca, yatırım tarafında büyümesine bağlı olarak yeni haberlere de konu olabileceğini düşünüyoruz.

Haberin başında da belirttiğimiz gibi, yatırım miktarı ve oranları hakkında yeni bilgiler almamız durumunda detayları paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.