Mobil Kartım ile sadakat kartlarınızı ve indirimleri telefonunuzda taşıyın

Mobil Kartım ile sadakat kartlarınızı ve indirimleri telefonunuzda taşıyın

Uzmanlık alanı mobil uygulamalar geliştirmek olan Nefaş Bilişim, yeni Mobil Kartım (itunes) uygulamasıyla 1 yıl içinde 1 milyon kişinin indirim/üye kartlarını dijital ortama taşımayı hedefliyor.

iOS platformunda çok sayıda oyun ve uygulama geliştiren ve AppStore'da toplamda 1 milyon indirme rakamına ulaşan Nefaş Bilişim, Mobil Kartım uygulamasını da ilk aşamada iPhone kullanıcılarının hizmetine sunuyor (Android yakında). Kullanıcılara mağaza kartı taşıma yükünden kurtarırken kampanyalardan da faydalanma imkanı sunuyor.

Mobil Kartım uygulamasının temel amacı perakende mağazalarının sunduğu indirim ve sadakat kartlarını bir araya toplamak ancak 8 aylık geliştirme süreci uygulamanın alışveriş konusunda gerçek bir yardımcı olmasını sağlamış.

Tek uygulama üzerinden kartları kullanmak, çeşitli kampanyalardan faydalanmak, mağazaları harita üzerinde görebilmek ve listem uyguamasında olduğu gibi alışveriş listesi oluşturmak mümkün.

Mağazalarda QR, Barkod ve yazılı kuponlar ile kartınızı kullanabileceğiniz gibi yine anlaşmalı mağaza kartlarına tek dokunuşla başvuru yapabiliyor veya mevcut kartlarının bakiyesini uygulama üzerinde görebiliyorsunuz.

mobil kartim sadakat kartlari magaza iphone

Mağazalar için sunulan ücretli üyelikle gelir kazanmayı amaçlayan Nefaş Bilişim, sunduğu özelliklerle dijital pazarlama birimlerinin bu kanala eğilmesini bekliyor.

Mobil Kartım uygulaması benzer uygulamalara nazaran daha kapsamlı kurgulanmış diyebilirim. Ancak mobil kart kullanımının Türkiye'de yaygınlaşmadığı da bir gerçek. Eğer Mobil Kartım 1 milyon kullanıcıya ve yüzlerce mağazaya ulaşmayı başarırsa bu alanda yeni bir dönemin başlangıcına şahit olabiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.