Startup Kitchen'ın yaz kampı programı belli oldu

Startup Kitchen'ın yaz kampı programı belli oldu

Daha önce başvurularının başladığını size duyurduğumuz Startup Kitchen'ın yaz kampı programının detayları belli oldu.

Pek alışılmadık bir kuluçka merkezi kurgusuyla hareket eden Startup Kitchen, parlak ve girişimci potansiyeline sahip kişilere destek veriyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak, bu yıl iki farklı müfredata sahip olacak olan Startup Kitchen, Teknoloji ve Kullanıcı Deneyimi alanlarında farklı eğitim programlarını yaz kampında sunacak.

İlk eğitim kampı Teknoloji Kampı, 1 Temmuz tarihinde başlayacak 8 haftalık bir program. 23 Ağustos'ta mezunlarını verecek olan kampta, Debugging, HTML5 ve CSS3 Temelleri, Google Closure Kütüphanesi, UML Diagramları ve Veritabanı Temelleri gibi pek çok konuyu içereren detaylı bir eğitim verilecek.

Diğer kamp, UX Kampı ise 15 Temmuz tarihinde başlayacak ve 6 hafta sürecek. Programın katılımcıları, 23 Ağustos'ta programı tamamlayacak ve Veri toplama ve Analiz Yöntemleri, İnsan Bilgisayar Etkileşimi, Bilgi Mimarisi ve Ticari Modeller gibi konularda eğitimlerini tamamlayacak.

Startup Kitchen'ın yaz kampında verilecek eğitimlerin detaylarına, ders içeriklerine ve eğitmenlere buradan göz atabilir, başvurularınızı ise buradaki adresten yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.