ArabNet Digital Summit'e sayılı günler kaldı [10 kişiye yüzde 20 indirim]

ArabNet Digital Summit'e sayılı günler kaldı [10 kişiye yüzde 20 indirim]

Webrazzi Konferansları'ndan da tanıdığınız Omar Christidis'in organize ettiği ve Webrazzi olarak bizim de medya sponsoru olduğumuz ArabNet Digital Summit'e sayılı günler kaldı.

24-25 Haziran tarihlerinde Dubai'de düzenlenecek olan konferans Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgeleri için internetin ve internet girişimciliğinin nabzını tutacak.

100 civarında konuşmacı ve 1000 kadar da sektör profesyönelini ağırlayacak olan ArabNet Digital Summit'e Atlantis Hotel ev sahipliği yapacak.

100 civarında isim bulunduran konuşmacı listesine yakından baktığımızda tahmin edebileceğiniz gibi çok sayıda tanıdık isim göze çarpıyor. Intel Capital'dan Barış Aksoy, Burak Büyükdemir ve iLab Ventures'dan Yüksel Dibekoğlu dikkat çeken ilk isimler.

Etkinliğin takvimini incelediğimizde de internet girişimciliğinin genel olarak konferansın ana konusu olduğunu söyleyebiliriz. Girişimciliğin yanında big data (büyük veri) ve crowdfunding (topluluk destekli) gibi son dönemin yükselen konuları da program dahilinde bulunuyor.

arabnet-digital-summit

Siz de bu etkinlikte yerinizi almak istiyorsanız aşağıda paylaştığımız promosyon kodlarını etkinliğin kayıt sayfasında kullanarak yüzde 20 indirim hakkına sahip olabilirsiniz.

  1. PRO-Qjh4MCp0qv
  2. PRO-2PzhEOtPon
  3. PRO-u6b06zgNXD
  4. PRO-CjlVBiJ1wC
  5. PRO-weSyUj29ef
  6. PRO-5AFxKqMA3h
  7. PRO-z9JK4frywN
  8. PRO-YIX0H9kUIC
  9. PRO-m4YpI3Du8n
  10. PRO-elYzkfyOfU
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.