Akşam Gazetesi şimdi de mobil tarayıcınıza özel deneyim sunuyor

Akşam Gazetesi şimdi de mobil tarayıcınıza özel deneyim sunuyor

Türkiye'de akıllı telefon satışları son dönemde yüzde 50 seviyesine ulaştı. Web sitelerinin mobil uyumluluğu ise halen tartışma konusu ama bu konuda örnek gösterilebilecek çalışmalardan bahsetmek gerek. Tıpkı Akşam Gazetesi'nin yeni mobil deneyimi 'Akşam Smart' gibi.

Mayıs ayı başında sesli ve özel bulmaca ekli iPad uygulamasıyla öne çıkan Akşam Gazetesi, bu kez mobil web için yeni bir deneyim sunuyor. Akıllı mobil cihazlarınızdan aksam.com.tr'yi açtığınız da yönlendirildiğiniz smart.aksam.com.tr adresi mobil dönüşümdeki farkını ortaya koyuyor.

Geçtiğimiz günlerde 95. yılını kutlayan Akşam Gazetesi'nin 'Akşam Smart' olarak adlandırdığı bu yeni tasarım, tabletlerde ve akıllı telefonlarda farklı ekran boyutlarına uyum sağlıyor. Bu sayede haber okuma deneyimi farklı cihazlarda da olsa aynı kolaylıkta okunabiliyor.

aksam gazetesi smart mobil (1)

Akşam Smart'ta bazı eksikler olduğu göze çarpsa da gelenekselden dijitale geçişte yeni ve sağlıklı dijital deneyim sunmanın kolay olmadığını biliyoruz.

Neyseki bu yönde istekli bir şekilde çalışan Akşam Gazetesi ekibi sağlıklı bir dönüşümü hızlandırmak için bu yönde eğitimler almış ve eksikleri en kısa sürede kapatmaya çalışıyor.

Web sitesi tasarımından farklı şekilde ve animasyonlarla desteklenen Akşam Smart'ı denemek için akıllı cihazlarınızdan aksam.com.tr adresini ziyaret etmeniz yeterli. Yorumlarınızı paylaşmanız da bir o kadar önemli.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.