Türkiye Facebook oyun ve uygulama istatistikleri [Haziran 2013]

Türkiye Facebook oyun ve uygulama istatistikleri [Haziran 2013]

Türkiye'deki Facebook kullanıcılarının aylık oyun ve uygulama kullanım istatistikleriyle bir kez daha karşınızdayız. MetricsMonk'un sağladığı istatistiklere göre oyun tarafında Okey'cilerin geri dönüşü ve uygulama tarafında Microsoft'un son sıralara düşüşü dikkat çekiyor.

5 Haziran 2013 tarihli anlık bilgilere göre Facebook oyunlarında Farmville 2 yine ilk sırayı elinde tutuyor. 8 Mayıs tarihli geçen ayın rakamlarına göre 600 bin oyuncuyu kaybeden Farmville 2'yi geçen ayki sırasını koruyan Pet Rescue takip ediyor. Geçen ay ilk 10'a giremeyen Peak Games'in Okey oyunu ise beklenen çıkışı yapmış ve 3. sıraya yerleşmiş.

metrics-monk-turkiye-facebook-oyun-istatistkleri

Geçen aya nazaran Dragon City'nin yerini alan oyun 8. sıradaki Top Eleven Be a Football Manager olmuş.

Microsoft son sıralarda

Facebook uygulamaları tarafına baktığımızda ise tartışmasız birinci Günlük Falınız uygulamasının yine yerini koruduğunu görüyoruz. Geçen ay 2. sırada olan ve bu ay 9. sıraya gerileyen Microsoft'un yerini ise bir sıra yükselen İzlesene.com uygulaması almış.

Foursquare, Fotoğraflarımız uygulamaları en çok kullanıcıya sahip 10 uygulama arasından çıkarken bunların yerine Keek ve Funsara uygulamaları girmiş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.