Logitech, yeni nesil ürünler geliştiren TT Design Labs'i satın aldı

Logitech, yeni nesil ürünler geliştiren TT Design Labs'i satın aldı

Logitech, Chicago merkezli tasarım firması TT Design Labs'i satın aldı. Satın alma haberi, TT Design Labs'in resmi web sitesinde yer almasıyla kesinlik kazanmış oldu.

Zahra Tashakorinia ve Derek Tarnow adlı iki genç tasarımcı tarafından kurulan iki kişilik bir şirket olan TT Design Labs, adını ilk kez 2011 yılında ortaya çıkardıkları Kickstarter projeleri ile duyurumuşladı. TidyTilt atını verdikleri iPhone smart cover'ları ile 223 bin dolar toplayan ekip, ürün fikirlerini hayata geçirmeyi başarmışlardı.

tiddy-ttdesign

Şartları ve bedelinin açıklanmadığı anlaşma ile birlikte, TT Design Labs artık Logitech'in oldu ve TT Design Labs'in ürettiği ürünler, artık Logitech markasıyla satılmaya devam edecek. Bu değişiklik hem TT Design Labs'in web sitesine, hem de Logitech'in web sitesine hızlı şekilde yansımış. Artık Logitech'in iPhone aksesuarları kategorisine geldiğimizde, TT Design Labs'in ürünleriyle karşılaşıyoruz. TT Design Labs'i satın almasıyla birlikte, Logitech de farklı bir kategori için aksesuar üretimine geçmiş oldu.

ttdesignlabs

Şu anda TT Design Labs'in bir Kickstarter projesi olarak ortaya çıkan TidyTilt ürünlerinin yanı sıra, JustMount adını verdikleri mıknatıslı bir başka ürünleri daha bulunuyor. Bundan böyle Logitech markasıyla satılacak ürünlerden TidyTilt 34,95$, TidyTilt'in deri kılıflı modeli 49,95$, JustMount ise 24.95$'lık fiyat etiketine sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.