Snapsation, yerel fotoğrafçılar ile fotoğraf çekimine ihtiyacı olanları buluşturuyor

Snapsation, yerel fotoğrafçılar ile fotoğraf çekimine ihtiyacı olanları buluşturuyor

Medya sponsoru olduğumuz LeWeb Londra tüm hızıyla devam ederken, öğleden sonraki sunumlarda sahneye çıkan ilk isim, lansmanını yeni yapan bir girişim Snapsation oldu.

Snapsation, yerel fotoğrafçılarla, fotoğrafını çektirmek isteyen kişilerin ya da yerel işletmeleri buluşturmayı amaçlayan bir platform. Bu platform üzerinden fotoğrafçılar profillerini oluşturarak, fotoğrafa ihtiyacı olan kullanıcılarla buluşarak, yeni işleri Snapsation üzerinden alabiliyorlar.

Snapsation'ın lansmanını gerçekleştiren Snapsation'ın kurucusu Chris Chabot, Snapsation'ın özelliklerinden bahsetti. Tamamen lokasyon bazlı olarak çalışacak Snapsation'ın amacı, kullanıcıların kendi fotoğraflarını ya da yerel işletmelerinin fotoğraflarını çektirmek istediklerinde en kolay yoldan kendilerine yakın bir konumda (mesela aynı şehirde) bulunan fotoğraf sanatçısını bulmanızı sağlıyor.

Snapsation'ın en önemli özelliklerinden birisi de, fotoğrafçılar ve müşteriler için bir yorum ve puanlama sistemi de bulunması. Böylece müşteriler, fotoğraflarını çeken fotoğrafçılara yorum yazıp, puanlama yapabiliyorlar.

Bununla birlikte Snapsation'ın kurucusu ve CEO'su olan Chris Chabot'ın şanlı bir geçmişi olduğunu da söyleyebiliriz. Daha önce Google çalışanı olan Chabot, Google+ projesinin kurucu üyelerinden.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.