Mailbox CEO'su uygulamanın masaüstü bilgisayarlara geleceğini açıkladı

Mailbox CEO'su uygulamanın masaüstü bilgisayarlara geleceğini açıkladı

Çıkışından kısa bir süre sonra Dropbox tarafından satın alınan Mailbox'un CEO'su Gentry Underwood, dün Rusya'daki DEMO etkinliğinde sahneye çıkarak e-posta servislerini masaüstü bilgisayarlara getirmeyi planladıklarını resmi olarak paylaştı.

Bir katılımcının sorusuna cevap olarak açıklama yapan Underwood, mobildeki deneyime masaüstü bilgisayarlara taşımayı rekabetçi kalabilmek için yapmak zorunda oldukları söyledi. Aynı zamanda bunun yol haritalarında olduğunu da paylaşan Underwood, belli ki bunu uzun süredir planlıyordu.

Bu açıklamanın ardından Dropbox'ın Mailbox'ı neden satın aldığı da biraz daha açıklık kazandı. Bugün tüm popüler e-posta sağlayıcıları (Google, Hotmail, Yahoo) bulut alanları kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor ve bunu e-postalar ile ilişkilendiriyor. Bu açıdan bakıldığında Mailbox, Dropbox için çok daha büyük önem arz ediyor.

tnw-gentry-underwoodMasaüstünde kullandığımız e-posta istemcilerine baktığımızda burada da bir açık olduğunu söylemek mümkün. Hem Windows ekosisteminde hem de Mac ekosisteminde tüm kullanıcıları domine eden ve kullanıcıların severek kullandığı bir uygulama olmadığını düşünüyorum.

Mailbox'ın buradaki eksikleri giderip, kullanıcıların ihtiyaçlarını doğru tespit ederse kesinlikle bir şans yakalayabilir.

Görsel Kaynak: TNW

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.