13 milyon kullanıcıya ulaşan Vine, Android'e geldi

13 milyon kullanıcıya ulaşan Vine, Android'e geldi

Vine uygulamasının iPhone için piyasada yerini almasının üzerinden tam 5 ay sonra, Android versiyonunu da çıkarttı. 6 saniye süren kısa videolar çekmenizi sağlayan Vine, pek çok kullanıcıya da kendini benimsetmeyi başardı.

Twitter tarafından erken döneminde satın alınan girişim Vine, çok kısa bir süreç içerisinde tam 13 milyon kullanıcıya ulaşarak, etkisini kanıtladı. Sadece iPhone'da bulunan 13 milyon kullanıcısı ile birlikte, Android versiyonunu da çıkartan Vine büyümesini sürdürecek gibi gözüküyor.

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz, markaların da üzerinde kampanyalar yapmaya başladığı Vine, Tribeca Film Festivaline bir kategori olarak yer almayı da başarmış ve son derece ilgi çekmişti.

Vine Android

Bildiğiniz gibi bir süre önce Android versiyonu çıkan Instagram, kullanıcısı sayısını kısa zaman içerisinde tam 2 katına çıkartmayı başarmıştı. Bizlerin de öngörüsü, Vine'ın Android versiyonu ile birlikte kullanıcı sayısını yine kısa bir süre içerisinde tam 2'ye katlayabileceği yönünde.

Vine'ın Android versiyonu bugün itibari ile Google Play'de indirilebilir durumda olacak. Vine'ı, buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.