UzmanTV'nin yeni girişimi Lezzetli.com fotoğraflı yemek tarifleri sunuyor

UzmanTV'nin yeni girişimi Lezzetli.com fotoğraflı yemek tarifleri sunuyor

Online video konusunda Türkiye'de kendini kanıtlamış olan portallardan biri olan UzmanTV, yeni girişimleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. UzmanTV'nin yeni girişimi bu kez yemek tarifi alanına odaklanıyor.

Lezzetli.com adresindeki sitede adından da anlaşılabileceği gibi yemek tarifleri bulunuyor. Ancak sitede paylaşılan tariflerin fotoğraflı olarak anlatılması Lezzetli.com'u rakiplerinden biraz farklılaştırıyor.

Uzman TV'de yer alan videolardan hazırlanan Lezzetli.com, yemek tariflerini UzmanTV'ye geçerek video olarak da izlemek mümkün.  Bu anlamda projenin UzmanTV'ye de trafik yaratması mümkün.

lezzetli-com-ana-sayfa

Lezzetli.com'da mezeden sebzeye, balıktan hamur işine kadar 16 farklı kategoride yemek tarifi bulunuyor. Öte yandan sitenin üst kısmında bulunan arama motorunun yanı sıra popüler tarifler, yeni tarifler ve mutfak bilgileri bulunuyor.

Henüz çok yeni olan lezzetli.com da hakkımızda ve iletişim sayfaları dahi tamamlanmamış. Bunun yanı sıra sade bir tasarımla kullanıcılara sunulan Lezzetli.com'da yemek tarifleri hızlı bir şekilde buluna biliyor.

UzmanTV'nin içerik konusundaki başarısı lezzetli.com'da da hissediliyor. Özellikle birçok internet kullanıcısı tarafından yemek tariflerinin arandığını düşünecek olursak lezzetli.com'un kısa bir zaman içinde hatırı sayılır bir kullanıcı sayısına ulaşabileceğini düşünüyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.