Netd.com, sadece internetten canlı yayınlanan Yan Masa ile farklı modeller deniyor

Netd.com, sadece internetten canlı yayınlanan Yan Masa ile farklı modeller deniyor

Konvansiyonel medyanın, internet ve teknolojiyle hızlı bir dönüşüme girmesi kullanıcıların hayatına yeni seçenekler sunuyor. Bu anlamda Doğan TV Holding'in internet üzerinden hizmet veren premium video içerik platformu Netd.com, farklı bir seçeneğin altına imza atarak canlı yayın programı Yan Masa'yı geçen haftalarda kullanıcılara sundu.

Yan Masa canlı bir sohbet programı. Cihangir'deki 'Rose Marine' adlı kafeden yapılan yayın belli bir program formatına sıkıştırmamasıyla dikkat çekiyor. Yani spontane olarak açılan konuların programda yer aldığını söylemek mümkün. Programda dikkat çeken detayların arasında ünlü sürpriz konukların ve izleyicilerin masaya uğrayabiliyor olması bulunuyor.

Söz konusu bir internet projesi olunca sosyal medya etkileşimleri biraz daha öne çıkıyor. Etkileşimin ön planda olduğu yayında, izleyiciler sosyal medya aracılığı ile sohbete dahil olabiliyor ve sorular yöneltebiliyor.

yan-masa-canli-yayin

Haftada 3 gün yayınlanıyor

Tonguç Oksal, Metin Keçeci, Seda Güven ve Emre Canpolat tarafından sunulan Yan Masa; Salı, Perşembe ve Pazar akşamları saat 20:00-22:00 arasında yayınlanıyor.

Netd.com'un kullanıma açılmasından sonra Yan Masa'nın yanı sıra platforma özel 3 farklı içerik daha yayınlandı. Mutfak, Sağlık ve Kafa Jello adındaki programlar şu anda yayında. Özellikle Kafa Jello'nun, hurafe deyip geçilen ama çocukluktan bugüne kadar dillere pelesenk olmuş konuların metodlarla denendiği bir program olduğunu belirtelim.

İnternette yer alan platformlar için üretilen içerikler, Türkiye'deki kullanıcıları çekmek için yeterli sayıda olmasa da bu alanda artan rekabet ile Yan Masa gibi platforma özel içeriklerin artabileceğini düşünüyoruz. İnternetin de sunduğu olanaklar gerçek anlamıyla kullanılarak bu alanda yapılacak işlerin başarılı olmaması içinde herhangi bir engel bulunmadığını söylemek mümkün.

Netd.com üzerinden canlı olarak yayınlanan Yan Masa programını buradan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.