Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: temassız mobil ödeme kullanımı

Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: temassız mobil ödeme kullanımı

Webrazzi PRO'da bildiğiniz gibi bu hafta başında toplu satın alma dönemini hayata geçirdik. Şu anda Webrazzi PRO'ya bireysel olarak 499 TL + KDV gibi bir bedelle üye olabildiğiniz gibi Startup paketi ile 799 TL + KDV ve Kurumsal paket ile 999 TL  + KDV'ye üyelik işleminizi tamamlayabiliyorsunuz. Startup paketi 5, Kurumsal paket ise 10 kullanıcı içeriyor. Detaylı bilgi için ise bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Webrazzi PRO hakkında detaylı bilgisi olmayanlar şuradan tanıtım videomuzu izleyebilirler. Ayrıca Webrazzi PRO'ya üye girişi yapmadan da arama yapabilmeniz mümkün. Üyeler için olan arama kutusunun birebir aynısını ekranın sağ üst köşesinden deneyimleyebilirsiniz. Örnek bir Brezilya araması için şuraya bakabilirsiniz.

Ve gelelim Webrazzi PRO'ya bu hafta eklenen içeriklere. Gerek yatırım ve satın alma haberleri gerekse Webrazzi Startup'13 ile oldukça yoğun bir haftayı geride bıraktık. Bu yoğun haftada Webrazzi PRO'daki notlar tahmin edebileceğiniz gibi yatırım haberiyle ilgiliyken yeni eklenen grafikler ise ağırlıklı olarak mobil, ödeme sistemleri ve sosyal medya kategorilerinde yoğunlaştı.

Temassız mobil ödeme çözümleri için ABD'de kullanıcılar ne düşünüyor?

Hemen aşağıda ise bu hafta için ilginizi en çok çekeceğini düşündüğümüz haberimizi, yani ABD'de bulunan kullanıcıların temassız mobil ödeme tecrübeleri ile ilgili bir grafiği bulabilirsiniz. Econsultancy'nin araştırmasına göre ABD'deki kullanıcıların yüzde 63'ü gibi büyük bir kısmı temassız mobil ödeme çözümlerinden haberdarken henüz kullanmamış. Yüzde 26'lık kesim henüz konudan haberdar değilken geriye kalan yüzde 11'lik kısım ise temassız mobil ödeme tecrübesini bir veya daha çok kez yaşamış kişilerden oluşuyor.

Aynı araştırmada kullanıcılara temassız mobil ödeme çözümlerini neden kullanıp kullanmadıkları sorulduğunda ise sırasıyla kolay ve hızlı kullanım ile güvenlik kaygıları öne çıkıyor.

abd-temassiz-odeme-wpro ABD'de kullanıcıların temassız mobil ödeme kullanım oranları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.