Webrazzi PRO'ya toplu alım için Startup ve Kurumsal paketleri eklendi

Webrazzi PRO'ya toplu alım için Startup ve Kurumsal paketleri eklendi

webrazzi-proProfesyoneller için Bilgi Merkezi Webrazzi PRO, geçtiğimiz hafta içinde ilk ayını geride bıraktı. İçerisinde yüzlerce grafik ve çok sayıda not barındıran Webrazzi PRO'yu dijital ekosisteme ait sektörel verilere hızlı ulaşmanızı sağlayacak, haberdar olmanız gereken önemli haberler hakkında sizi anında bilgilendirecek, size zaman kazandıracak bir yardımcı olarak düşünebilirsiniz.

Hatırlarsanız Webrazzi PRO, açılışa özel olarak ilk 300 üye için 799 TL + KDV yerine 399 TL + KDV'lik bir fiyattan yayın hayatına başlamıştı. Geride bıraktığımız bir ay içinde ise sizlerden çok sayıda toplu hesap satın alma talebi aldık. Bugün ise hemen yukarıda bahsettiğimiz kampanyanın sona erdiğini duyurup, toplu satış için oluşturduğumuz 2 ayrı paketi tanıtmak istiyoruz.

Webrazzi PRO'da şu an tek kişilik kullanıcı 499 TL + KDV, 5 kullanıcı içeren Startup paketi 799 TL + KDV, 10 kullanıcı içeren Kurumsal paket ise 999 TL + KDV. Detaylar ve indirim oranları için fiyatlandırma sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Daha yüksek miktarlardaki kullanıcı talepleriniz için ise bizimle pro.webrazzi.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

wpro-paketler

Diğer bir konuysa Webrazzi PRO'nun kullanım koşullarıyla ilgili. Webrazzi PRO kullanımı kişiye özel olup, sistem tarafından bir hesaptan yapılan toplu girişler takip edilmekte. Konu hakkında Kullanım Koşulları'nda da detayları bulabilirsiniz. Ayrıca Webrazzi PRO'nun içerisinde barındırdığı özellikler ve kullanımı kolaylaştırıcı detaylar için (takip etme mekanizması, listeler, e-posta bildirimleri gibi) de tek bir kişi tarafından kullanılması gerekiyor.

Siz okurlarımızdan gelen bir diğer istek ise Webrazzi PRO için bir demo hesabıydı. Bu konuya cevap olarak geride bıraktığımız haftalarda arama özelliğini herkese açık hale getirdik. Böylelikle Webrazzi PRO üzerinde üye girişi yapmadan da arama deneyimini yaşayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.