İncir.com'a Hasan Aslanoba'dan 1 milyon dolar yatırım geldi

Webrazzi Startup'13 konferansına katılan bu yılın flaş melek yatırımcısı Hasan Aslanoba, gerçekleştirdiği bir yatırımın Cuma günü duyurulacağını açıklamıştı ve bugün söz konusu yatırım açıklandı.
İncir.com'a Hasan Aslanoba'dan 1 milyon dolar yatırım geldi

incir-logoWebrazzi Startup'13 konferansına katılan bu yılın flaş melek yatırımcısı Hasan Aslanoba, gerçekleştirdiği bir yatırımın Cuma günü duyurulacağını açıklamıştı ve bugün söz konusu yatırım açıklandı.

Aslanoba'nın yeni yatırımı İncir.com'a gerçekleşti ve paylaşılan bilgilere göre yatırım miktarı 1 milyon dolar. Hisse oranı konusunda ise şu ana kadar herhangi bir bilgi paylaşılmış durumda değil.

Yusuf Yıldırım tarafından 5 ay önce kurulan incir.com'un daha önceki melek yatırımcıları arasında da Enuygun.com kurucusu Çağlar Erol, Çiçeksepeti.com kurucusu Emre AydınKaan Karamancı ve Cem Tüfekçi gibi önemli isimler ile Webdenal kurucuları bulunuyordu.

İncir.com'u bilmeyenler için kısaca hatırlatalım. İncir.com, kullanıcıların tüm operasyonel ve yazılım tabanlı iş yüklerinden arınmış şekilde çok kısa sürede e-ticaret mağazası açabilmesini sağlayan ve yeni üye getirdikçe daha çok kazanabildikleri bir network yapısına sahip.

Kullanıcılar İncir.com'da bulunan çok sayıda farklı kategoriden istediklerini seçerek satışa başlayabiliyor. İncir.com'da şu an 2000'in üzerinde fazla mağaza bulunuyor. Aktif olarak çalışan mağaza sayısı ise 900'ü geçmiş durumda.

Yatırım anlaşmasından sonra ise İncir.com kurucusu Yusuf Yıldırım, anlaşma anından çekilmiş yukarıdaki fotoğrafı paylaşarak, gelecek hedeflerini aktardı.

5 aydır yayında olan incir.com hızla büyümeye devam ediyor ve Hasan Aslanoba ile yaptığımız bu yatırım anlaşması ile ivmemizi çok daha fazla arttırıyor olacağız.
 
İncir.com olarak bu sektöre girmek isteyenler için tüm bariyerleri kaldırıp fırsat eşitliği sağlıyoruz. Ürün tedariği, şirket kurma ve bankalar ile uğraşmadan hızlıca e-ticarete girip iyi bir pazarlama stratejisi ile hızla yükselebilirsiniz. Bu konuda yakında paylaşacağımız çok güzel başarı örneklerimiz var.
 
incir ekibi olarak e-ticaretin avantajlarını çok daha geniş kitlelere ulaştırabilmek ve çok daha fazla kişinin bu sektörden gelir elde edebilmesini sağlayabilmek en büyük önceliğimiz. 
Bu yatırımın tüm taraflar için hayırlı olmasını dilerim. 

Hasan Aslanoba, incir.com yatırımıyla beraber bu yıl 5. yatırımını açıklamış oldu. Ancak Aslanoba'nın Webrazzi Startup'13'te paylaştığı bilgilere göre bu rakamın gelecek dönemlerde daha da artacağını söyleyebiliriz.

Umarım tüm taraflar için bu yatırım sonrasında istenilen hedeflere ulaşılır.

Son olarak, İncir.com'un şu anda Webrazzi Kariyer'de yayında olan üç ilanı bulunuyor. E-Ticaret Personeli Genel Başvuru, Yazılım Direktörü (PHP), Pazarlama ve İş Geliştirme Yöneticisi pozisyonlarından size uygun olduğunu düşündüklerinize başvurabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.