ArcadeMonk'un popüler oyunu Bubble Pirates, Android'teki yerini aldı

ArcadeMonk'un popüler oyunu Bubble Pirates, Android'teki yerini aldı

ArcadeMonk denilince ilk akla gelen oyunlardan biri kuşkusuz Bubble Pirates. Geçen sene Facebook'ta yayınlayan oyun kullanıcılar arasında popülerlik kazanmıştı.

Bubble Pirates bugün ise mobil cihazlara doğru yolculuğuna başladı. Android işletim sistemli cihazlarda yayınlanan oyun, Facebook'ta yayınlanan sürüme göre mobile uyum sağlayabilmek için biraz daha sadeleştirilmiş durumda.

Bilmeyenler için Bubble Pirates'ten kısaca bahsedelim. Klasik bir balon patlama oyunu olan Bubble Pirates'te, aynı renk olan üç balonu yan yana getirmek gerekiyor. İlk başlarda oyun kolay gibi görünse de ilerleyen bölümlerde oyunseverleri oldukça zor bölümlerin beklediğini söyleyelim.

ArcadeMonk ekibinin mobil sürüm için özellikle grafik konusunda çok çalıştığını söylemek mümkün. Güzel bir hikaye tasarımına sahip olan oyunda, karakter çizimlerinin dikkat çektiğini söylemek mümkün.

bubble-pirates-1 bubble-pirates-2 bubble-pirates-3

Haziran'da iOS'ta yayınlanacak

Bubble Pirates, şu anda sadece Anroid işletim sistemleri için yayınlanmış durumda. Ancak ArcadeMonk CEO'su Ömer Bilge Ersoy'dan aldığımız bilgilere göre iOS sürümü gelecek ay App Store'daki yerini alacak.

Webrazzi TV'deki Sosyal Garaj programının konuğu olan Ömer Bilge Ersoy, Bubble Pirates'ın Arapça sürümlerinin yayınlanacağını duyurmuştu. Geçen aylarda bu hamle gerçekleşmişti ve oyunun Arapça sürümü Facebook üzerindeki yerini almıştı.

ArcadeMonk, Bubble Pirates ile Facebook'ta yakaladığı başarıyı mobil cihazlarla perçinlemek istiyor. Özellikle Türkiye'deki kullanıcılar arasında popüler olan  Bubble Pirates'in mobil kullanıcı kitlesiyle buluşması oyunun aylık kullanıcı bakımından önemli bir yere gelmesini sağlayacaktır.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlar için yayınlanan Bubble Pirates'ı buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.