LİG TV'nin Android uygulaması 6 ayda 1 milyon kullanıcıya ulaştı

LİG TV'nin Android uygulaması 6 ayda 1 milyon kullanıcıya ulaştı

Türkiye'deki spor karşılaşmalarını yayınlayan kuruluşlarından biri olan LİG TV, resmi internet sitesi için yayınladığı Android uygulaması için bir infografik paylaştı. İnfografikte uygulamayı indiren kullanıcılar hakkında önemli bilgiler bulunuyor.

İnfografikte yer alan bilgilere göre uygulama yayınlandıktan sonra ilk üç ayda 500 bin, ilk altı ayda ise 1 milyon kez indirilmiş durumda. Bu rakamla beraber LİG TV uygulamasının günlük ortalama 5 bin 45 kişi tarafından indirildiğini paylaşalım.

Söz konusu bir Android uygulama olunca uygulamanın en fazla indirildiği cihaz Samsung oluyor. Yüzde 72 pay alan Samsung'u yüzde 7.9 ile Sony ve yüzde 6.4 ile HTC izliyor. En fazla inen cihaz ise Samsung Galaxy S3.

Söz konusu dönem içinde LİG TV'nin Android uygulamasını indiren kullanıcılar 6.2 milyon gol izledi. En çok izlenen goller arasında Didier Drogba'nın Akhisar Belediyespor'a attığı gol bulunuyor. İzlenen maç özeti sayısı ise 6.1 milyon olduğunu görüyoruz.

LİG TV uygulamasının 1 milyon Android'de, 1.1 milyon iPhone'da ve 226 bin iPad'te bulunduğunu belirtelim. LİG TV'nin Android uygulaması için hazırladığı infografiği aşağıda detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

LİG TV'nin Android uygulamasını buradan, iOS uygulamasını ise buradan indirebilirsiniz.

lig-tv-android-uygulama-infografik

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.