Google aylık üyelikli müzik servisini tanıttı [Google I/O]

Google aylık üyelikli müzik servisini tanıttı [Google I/O]

Google etkinliğinde yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Google'ın Android Mühendislik Direktörü Chris Yerga sahnede yerini aldı ve Google Play Store'un yeni tasarımını ve yeniliklerini açıklıyor.

Daha önce Google Play'de yer alan müzik servisi tam erişimli stream modeline geçiyor ve aylık 9.99$ fiyatla Amerika'da kullanıma sunuluyor. Servisin diğer ülkelere ise zaman içinde açılacağını açıklandı. Yeni müzik yapısıyla Google, Spotify'a aynı modelle bire bir rakibi oluyor.

Google Play'i bu şekilde güçlendiren Google, ülkemizde açık olmayan film, müzik, kitap kategorilerini de daha aktif bir hale getiriyor.

google-music-1

Dün The Verge'ün sızdırdığı Google Play Music All Access servisiyle müziklerin indirilmeden dinlenilmesine olanak sağlayacak olan servisini 9.99$ aylık olarak ücretlendiriyor. Bu model Spotify ile aynı olmanın dışında ücret olarak birebir uyuşuyor.

google-play-movies

Google Play Music All Access ücretsiz 1 aylık deneme sürümüyle gelecek ve ilk üye olanlara 7.99$'dan sunulacağını da ekleyelim. Tabii ki ilk önce Amerikan pazarında hizmete sunulacak, ülkemizde servise sunulması da çok yakın bir zamanda olmayacağını tahmin ediyoruz.

Yeni bilgiler elimize ulaştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz...

Görsel Kaynak: TechCrunch

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.