PlayStation 4 için yayınlanan video Sony tarafından yalanlandı

PlayStation 4 için yayınlanan video Sony tarafından yalanlandı

Hepimiz yeni nesil konsolları ve neler getireceklerini büyük bir merakla bekliyoruz. Muhtemelen yeni nesil konsollar bu yaz Los Angeles'da düzenlenecek olan E3 2013 fuarında büyük oranda görücüye çıkacak.

Şimdilik PlayStation 4 ve yeni Xbox ile ilgili söylentiler dur durak bilmiyor. Ancak dün YouTube'da yayınlanan bir video, PlayStation 4'ü merakla bekleyen kullanıcıları oldukça heyecanlandırdı. Yayınlanalı henüz tam 24 saati bile doldurmayan video, yarım milyon kullanıcı tarafından izlendi ve Sony bu konuyla ilgili bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Oldukça profesyonel olarak hazırlanan ve hemen aşağıdan izleyebileceğiniz video, Sony tarafından resmi olarak yalanlandı.

Bu arada videonun sahte olduğunu kanıtlayan bir diğer nokta ise, video içerisinde PlayStation 4'ün kasası olarak gözüken karede bulunan "Compact Disc" logosu oldu.

ps4

Yukarıda, videonun içinden alınan ekran görüntüsünde görebileceğiniz ve PlayStation 4'ün CD desteklediğini gösteren bu logo da videoyu böylece ele vermiş oldu. Çünkü Sony, daha öncesinde bir gazeteciye yaptığı açıklamada PlayStation 4'de artık CD desteği bulunmayacağını aktarmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.