DEMO Europe etkinliği 3-4 Haziran'da Moskova'da

DEMO Europe etkinliği 3-4 Haziran'da Moskova'da

Bugüne dek içinden salesforce.com, WebEx, E-trade, Netscape ve Palm gibi şirketlerin de içinde bulunduğu ünlü DEMO konferansları, tarihinde ilk kez Avrupa'da yapılacak.

Yeni fikirlerin ve ürünlerin ortaya çıkması için girişimlere 6 dakikalık bir sunum süresi veren DEMO konferanslarında girişimler sektör profesyonellerine, basın mensuplarına ve yatırımcılara kendilerini tanıtma fırsatı yakalıyorlar.

Türkiye'den de girişimlerin katılacağı Demo Day'de siz de "Webrazzi" de duyduğunuzu belirterek şansınızı arttırabilirsiniz. 

Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak olan Avrupa'daki ilk DEMO etkinliğinde, sunumlar DEMO koçları ve yönetim ekibinin de yardımı ile hazırlanacak ve girişimler oldukça profesyonel bir biçimde kendilerini tanıtacaklar. Etkinliği Rusya'da yapılmasının bir avantajı da, Rusya'da VC'lerin ciddi anlamda artış göstermesi ve Rusya'nın internet yatırımlarını arttırması.

Detaylı etkinlik programına göz atabildiğiniz gibi, eğer DEMO Europe'da yer almak istiyorsanız buradaki formu doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Eğer girişimler doldurdukları formda Webrazzi referansını not ederlerse, bunun o girişimlere faydalı olacağı notunu da düşelim. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte aldığımız bilgilere göre 212'nin portfolyosunda bulunan birkaç girişim de sunum yapacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.