Zynga'nın yeni mobil oyunu Running with Friends yayınlandı

Zynga'nın yeni mobil oyunu Running with Friends yayınlandı

Halka arzından sonra ilk kez bu yıl kâr eden Zynga, yeni oyunlarını yayınlamaya devam ediyor. Running with Friends adındaki mobil oyunu dün itibariyle App Store'da yayınlayan Zynga, koşma tarzındaki oyunla son zamanların modasına uydu.

Running with Friends'in konusu İspanya'da düzenlenen boğa koşusu sırasında geçiyor. Oyunun karakteri bir boğanın önünde koşuyor ve önüne birçok farklı engel çıkıyor. Bunun yanı sıra oyuncular Facebook arkadaşlarıyla ve diğer oyuncularla yarışabiliyor.

Bir koşma oyunu söz konusu olunca ilk akla gelen Temple Run oluyor. Ancak Running with Friends'in Temple Run'dan daha fazla dış öğelere sahip olduğunu paylaşalım. Oyunun kahramanı, bina ve araba gibi farklı öğelerin üzerine çıkabiliyor. Bunun yanı sıra oyuna etki edebilecek öğeler dışında seyirciler gibi hareketli cisimler bulunuyor.

running-with-friends-1 running-with-friends-2 running-with-friends-3

Klasik koşma oyunlarından farklı

Running with Friends'te oyun içi satın alma öğeleri bulunuyor. Oyunda biriktirilen veya satın alınan mücevherlerle karakter ve karaktere ek yeni özellikler alınabildiğini paylaşalım. Özellikle hızlı ilerleme kaydetmek isteyen kullanıcıların bol bol mücevher alabileceğini söylemek yanlış olmaz.

Oyunu geliştiren şirket sosyal oyun konusunda kendini kanıtlamış bir şirket olunca klasik bir koşma oyunu bile kullanıcıların arkadaşlarıyla daha etkileşimli oynayabiliyor. Zynga Running with Friends ile bulunu fazlasıyla kanıtlıyor. Kullanıcılar Facebook arkadaşlarıyla birlikte oyun içinde yarışabilmesi en çok dikkatimizi çeken detaylar arasında bulunuyor.

Zynga, Running with Friends'in indirilme konusunda nasıl bir başarıya imza atacağını şimdiden bilemeyiz, ancak Zynga oyun içi öğeleriyle klasik bir koşma oyununu başarılı bir şekilde sosyal oyuna dönüştürebiliyor.

Running with Friend, şu anda sadece iPhone kullanıcıları için ücretsiz olarak yayınlanmış durumda. Oyunu buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.