Internet Hall of Fame'in bu yılki ödül töreni İstanbul'da

Internet Hall of Fame'in bu yılki ödül töreni İstanbul'da

Dünyanın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve herkesin internete erişebilir olması için uğraş veren Internet Society, Internet Hall of Fame adını verdiği ödül törenini bu yıl İstanbul'da düzenleyecek.

İnternet gelişimine katkı sağlayan insanların aldığı bir yaşam boyu onur ödülü olan Internet Hall of Fame, 26 Haziran'da törenle sahiplerini bulacak. Bugüne dek Silikon Vadisi'nin önde gelen pek çok isminin ödül sahibi olduğu  özel tören, INET İstanbul Konferansı'nın hemen ardından gerçekleştirilecek.

Tören öncesinde yapılacak olan INET İstanbul Konferansı, yurtdışından ve Türkiye'den tanınmış politikacı ve yöneticilerin katılımıyla hem bölgesel hem de küresel çapta internet erişimi ve dijital içerik konularına ışık tutacak.

Etkinliğin açılış konuşması Avrupa Komisyonu’nun dijital gündemden sorumlu üyesi Neelie Kroes tarafından yapılacak. Türkiye Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer’in de konuşmacı olarak katılacağı konferansın diğer panelistleri arasında ise UNESCO Bilgi ve İletişim Komisyonu Başkan Yardımcısı Jānis Kārkliņš, Facebook Avrupa Birliği Politikaları Direktörü Erika Mann ve SACEM Yönetim Kurulu Üyesi Wally Badarou bulunuyor.

Konferansa kayıt olmak isteyenler buradan, ödül törenine katılmak isteyenler ise buradan daha detaylı bilgi alarak kayıtlarını gerçekleştirebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.