MG Siegler, Google Ventures ekibine katıldı

MG Siegler, Google Ventures ekibine katıldı

TechCrunch kurucusu Michael Arrington ile CrunchFund'ı kurmak için birlikte çalışan MG Siegler, bundan tam 19 ay sonra Google Ventures saflarına katıldı.

MG Siegler'ın Google Ventures'a 'General Partner' olarak katılma haberi, Google Ventures'ın yönetici ortaklarından Bill Maris tarafından GV blogu üzerinden duyuruldu.

Birkaç hafta içinde Google Ventures'daki görevine başlayacak olan MG Siegler, kendi blogu üzerinden yazdığı yazıda, şu ana dek yaptıkları yatırımlardan da bahsederek Google Ventures'a katılmak için sabırsızlandığını dile getirdi.

Anlaşılan Google Ventures da, MG Siegler'i bünyesine katmaktan oldukça mutlu. TechCrunch yazarı olarak yüzlerce girişimin gelişimini izleme fırsatı bulan MG, daha sonra CrunchFund'daki görevi ile içinde Airbnb, Ifttt, Karma, Mailbox, Path, Square, Uber, Vine ve Yammer gibi pek çok başarılı girişimin yer aldığı bir portfolyo oluşturmayı başardı.

MG Siegler, Google Ventures ekibinde tohum ve erken dönem yatırımlarına odaklanarak, uzman olduğu bu alandaki girişimleri takip edecek ve Google Ventures'un erken dönem yatırımlarına öncülük eden rollerden birine sahip olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.