SocialWire'a 1 milyon dolarlık yeni yatırım

SocialWire'a 1 milyon dolarlık yeni yatırım

Sizlerle ilk kez geçtiğimiz yıl "Silikon Vadisi'ne transfer ettiğimiz girişim" olarak paylaştığımız SocialWire,  500 Startups ve First Round Capital'ın da aralarında bulunduğu 17 yatırımcıdan 2 milyon dolara yakın yatırım almıştı.

Facebook reklamları için bir tavsiye ve reklam optimizasyon motoru girişimi olan SocialWire, aldığı 2 milyon dolarlık tohum yatırımının bir devamı olarak, yeni bir 1 milyon dolarlık yatırımını aldı.

Yeni tur yatırımda SoftTech VC, SocialWire'ın yatırımcıları arasına katıldı ancak bu 1 milyon dolarlık yatırımın içerisinde önceki yatırımcılar First Round Capital, 500 Startups, Accelerator Ventures ve Joi Ito da bulunuyor.

Bununla birlikte şirkette Chief Revenue Officer olarak görev yapan Bob Buch, yeni tur yatırımın ardından şirketin CEO'su olarak atandı. Buch, daha önce Digg ve AOL gibi firmalarda iş geliştirmeden sorumlu olarak çalışmıştı. Bob Buch, aynı zamanda Digg reklamlarının yaratıcısıydı.

SocialWire'ın kurucusu olarak tanıdığımız Selçuk Atlı ise, CEO'luk görevini Bob Buch'a devretmesinin ardından, kurucusu olduğu şirkette Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaya devam edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.