Lidyana'nın online dergisi NumberL yayınlandı

Lidyana'nın online dergisi NumberL yayınlandı

Geçen sene aldığı yatırım sonrası agresif reklam ve pazarlama politikasıyla hareket etmeye başlayan Lidyana, yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Daha önce blog sayfasıyla kullanıcılarına destek veren Lidyana, şimdi de NumberL adındaki online kadın dergisini yayınladı.Sadece Lidyana'da yayınlanacak olan NumberL, ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Dergide yer alan konular arasında moda başta olmak üzere yeme-içme, sağlık, güzellik ve ünlü röportajlarının bulunduğunu paylaşalım.Derginin ilk sayısında manken Özge Ulusoy ile bir röportaj bulunurken, doğru beslenme, makyajın püf noktaları  ve Yağız İzgül’den yemek tarifi gibi konular bulunuyor.

noL-lidyana-ozge-ulusoy

NumberL'in hem tasarım hem de içerik bakımından fiziksel bir dergiden farkının olmadığını söylemek mümkün. Özellikle derginin fotoğraf kalitesini oldukça başarılı bulduk.

E-ticaret siteleri blog sayfaları veya sosyal ağ hesaplarıyla kullanıcıların ürün seçimlerinde yardımcı olmaya çalıştığını görüyoruz. Ancak e-ticaret şirketlerinin yayınladığı online dergilerle yeni bir boyut kazanmışa benziyor. NumberL'in Lidyana müşterileri için önemli bir yayın haline gelebileceğini düşünüyoruz.

NumberL'in biraz önce yayınlanan ilk sayısına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.