Instagram'a fotoğraf etiketleme özelliği geldi

Instagram'a fotoğraf etiketleme özelliği geldi

Instagram'a gelen 3.5 güncellemesi ile birlikte artık Instagram'a yüklenen fotoğraflarda kişileri etiketlenmek de mümkün.

Instagram için oldukça köklü bir değişiklik olarak nitelendirebileceğimiz güncelleme sayesinde Instagram'da artık etiketler üzerinden uygulama içerisindeki trafik büyük oranda yükselecektir.

Facebook'un 1 milyar dolara satın aldığı Instagram, Facebook bünyesinde çalışmasını sürdürüyor ve muhtemelen, Facebook'un sahip olduğu, etiketleme (tagging) konusundaki tecrübesini büyük oranda kullandı.

Instagram 3.5 sürümünü hem Google Play hem de iOS versiyonları için güncelleyerek, "Photos of You" adını verdiği etiketleme özelliğini resmi blogu üzerinden duyurdu.

instagrametiket

Güncelleme ile birlikte Instagram'ın menüsünde de bazı değişiklikler oldu, "Photos of You" özelliği için eklenen logo, Instagram fotoğraflarınız üzerinde etiketleme özelliğini de devreye sokuyor. Bu arada etiketlerin şimdilik Instagram'ın web versiyonunda aktif olmadığını da belirtelim. Photos of You özelliğini anlatan bir videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.