Tictail kendi uygulama marketini devreye soktu

Tictail kendi uygulama marketini devreye soktu

Sizlere geçtiğimiz yılın sonlarında tanıttığımız ve internette kendi mağazalarınızı açmanızı yarıyan Tictail, kendi uygulama mağazasını açtı.

Tictail'in amacı dünyanın en çok kullanılan ve sevilen online mağaza çözümü olmak. Bu aşamada DIY (do it yourself) modelinde kullanıcılar kendi mağazalarını kolayca oluşturarak, hemen e-ticaret yapmaya başlayabiliyorlar.

Tictail'in kendi uygulama mağazasını açmasının anlamı büyük. Şu anda tam 13 bin mağazayı bünyesinde bulunduran Tictail, bu uygulama mağazasıyla birlikte kullanıcısı olan mağazalara ve o mağazaların müşterilerine çok daha iyi bir deneyim sunacak. Bununla birlikte, bu uygulamalar üzerinden kendine bir gelir kalemi daha sağlayacak.

tictail

11 aydır aktif olan İsveç merkezli Tictail, aldığı yatırımları doğru yerlere harcadığını söyleyebiliriz. Peki Tictail'in uygulama mağazasında ne gibi ürünler yer alacak? Aslında şimdilik basit şifre koyurucu, indirim kodu ve kendi alan adınızla mağaza açabilmenizi sağlayan uygulamalar bulunuyor. Bununla birlikte kısa vadeli bir süreç içerisinde yeni uygulamalar da Tictail içerisinde yer alacak. İlk uygulamalar aylık olarak 1 ile 10 Euro arasında değişiyor.

Tictail, kullanıcı dostu tasarımı ve mağaza sahiplerini teşvik eden yapısıyla ön plana çıkıyor. Yapılan bir ankete göre kullanıcıların yüzde 81'inin Tictail'i tercih etmesinin sebebi ise, arayüzü ve tasarımı olduğu ortaya çıkmış. Bu da e-ticaret girişimleri için tasarımın ne kadar önemli olduğunun en büyük göstergesi.

Son olarak aldığımız bilgilere göre Tictail'e Türkiye'den kayıtlı toplamda 700 mağaza var. Bu mağazalar genelde Amerikan Doları ve Euro üzerinden satış yapıyor. Ancak yakın gelecek 2 ay içerisinde Tictail, Paypal üzerinden Türk Lira ile ödeme yapma özelliğini de devreye sokacağı bilgisini aldık.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.