Sosyal Medya Hukuku Sempozyumu 3-4 Mayıs tarihlerinde düzenleniyor

Sosyal Medya Hukuku Sempozyumu 3-4 Mayıs tarihlerinde düzenleniyor

Sosyal medyanın hayatımıza hızla girmesinden sonra sıradan bir kullanıcı bile soluğu mahkeme salonlarında alabilir duruma geldi. Durum böyle olunca sosyal medya hukuku kavramı önemini her geçen gün artırıyor.

3-4 Mayıs tarihlerden düzenlenecek olan Sosyal Medya Hukuku Sempozyumu, sosyal medya hukukunu enine boyuna masaya yatırarak birçok konuda kullanıcılara ve konuyla ilgilenenlere önemli bilgiler sağlayacak. İstanbul Sanayi Odası Konferans Salonu'nda yarın başlayacak sempozyumun, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Türk Ceza Hukuku Derneği, İstanbul Barosu ve İktisadi Kalkınma Vakfı tarafında düzenlendiğini belirtelim.

Sempozyuma katılacak isimler arasında internet ve bilişim sektörünün öne çıkan isimlerinin bulunduğunu görüyoruz. Serdar Kuzuloğlu, Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi'den İsmail Hakkı Polat, Dijital Büro İstanbul Genel Müdürü Uğur Şeker, Gökhan Ahi, BTS Hukuk ortaklarından Tuğrul Sevim ve Cumhuriyet Savcısı İsmail Onaran gibi birçok önemli isim sempozyumda söz alacak.

Konu başlıklarına baktığımızdaysa sosyal medyanda reklamcılık ve teklif hakları, sosyal medyada nefret söylemi, sosyal medyada kişisel ve ticari bilgi güvenliği gibi konuların bulunduğunu belirtelim.

Ücretsiz olarak gerçekleşen Sosyal Medya Hukuku Sempozyumu'nun ayrıntılarına web sayfasından veya Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

sosyal-medya-hukuku-sempozyumu-program-

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.