Shazam'da halka arz öncesi yeni CEO ataması

Shazam'da halka arz öncesi yeni CEO ataması

Müzik keşfetme uygulaması Shazam, yakın gelecekte gerçekleştirmeyi planladığı halka arz öncesinde yeni bir CEO ataması yaptı.

Sizin de benim gibi çok sıkça kullandığınızı düşündüğüm Shazam'ın 2005 yılından bu yana CEO'luk görevini yürüten Andrew Fisher'ın yerine, eski bir Yahoo çalışanı olan Rich Riley atandı.

Yapılan atama sonrasında Andrew Fisher, Shazam'da Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve devam edecek, Shazam'ın CEO koltuğunda ise Yahoo'nun eski Kıdemli Başkan Yardımcısı Riley oturacak.

Rich Riley, Jerry Yang ile birlikte Rich Riley, Yahoo kurucu ortağı Jerry Yang ile birlikte

Yapılan hamle ile beraber açıklamalarda bulunan Andrew Fisher, geçtiği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde Shazam'ın halka arz ettikten sonra geçecekleri yönetim modeline alışmak olduklarını belirtti. Kısacası Shazam'ın rotası şu anda direkt olarak halka arz etmeye odaklanmış durumda.

Shazam'ın, 200 farklı ülkeden tam 300 milyon kullanıcısı bulunuyor. İçerik ağını sürekli geliştiren ve kullanıcıların hayatında daha çok yer almak isteyen Shazam'ın yakın gelecekte planladığı halka arzı ile ilgili gelişmeleri de sizlere aktarıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.