TEDxAlsancak, 14 Haziran 2013'te İzmir'de

Geçtiğimiz yıl ilk defa düzenlenen, Anadolu'nun ve İzmir'in ilk TEDx'i olma özelliğini taşıyan TEDxAlsancak, bu yıl ikinci defa düzenleniyor.

Geçtiğimiz yıl "Sosyal Medya ve Spor" temasını işleyen TEDxAlsancak'ın bu yılki teması ise "Hayat Okulu" olarak belirlenmiş. TEDxAlsancak etkinliği, 14 Haziran 2013 tarihinde İzmir Fransız Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

TEDxAlsancak, 'Hayat Okulu' temasını ise şu şekilde açıklıyor: "Bizler en prestijli okulların yaldızlı diplomalarını biriktirmeye tam gaz devam ediyor ve MBA, bachelor's, çift ana dal gibi etiketlerle etrafımıza caka satmaktan hiç yorulmuyoruz. Peki dijital fırtınanın her yanı kasıp kavurduğu bu günlerde, diploma koleksiyonculuğu yaparken acaba neleri ıskalıyoruz?"

TEDxAlsancak sahnesinde yukarıdaki sorunun cevabı aranacak ve 14 Haziran 2013 Cuma günü, TEDxAlsancak sahnesinde katılımcılar TEDxAlsancak konferansında buluşacaklar. Tamamen ücretsiz olarak TEDxAlsancak'a katılım ise tamamen ücretsiz ve katılım için buradaki formu doldurmanız yeterli.

TEDxAlsancak'ta nihai olmayan ve değişiklik gösterilebilecek konuşmacıların listesini ise aşağıdaki bulabilirsiniz. (Sitelerinde halen eski konuşmacılar yer almaktadır.)

Işıl Yılmaz Sosyolog & Sosyal Medya Uzmanı.

SingleLadiez  Gece Okulu onlardan sorulur!

Çağrı Çankaya Dünyayı Gezen Tasarımcı.

Sinan Güler Anadolu Efes ve A Milli Basketbol Takımımız'ın başarılı basketbolcusu.

Dilan Bozyel Fotoğraf Sanatçısı.

Yeşim Kunter Play Expert & Futurist

Mabel Matiz Müzisyen.

Pınar Bekbölet Johnson & Johnson İş Geliştirme Müdürü, Lig TV'de Tutkumuz Futbol programı yapımcısı & sunucusu, Esquire Dergisi Köşe Yazarı.

Hüsamettin Koçan Kendi köyüne müze kuran idealist ressam.

Hakan Bıçakçı Türk Edebiyatı'nın başarılı yazarı

Best Taxi Driver İhsan Aknur Dünyanın en iyi taksi şoförü.

Osman Can Özcanlı Korkusuz girişimci & Tabu yıkıcı

Yunus Günçe Aktör, DJ, stand-up komedyeni.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.