Linkedin Contacts: Linkedin artık tüm bağlantılarınızı tek noktada topluyor

Linkedin Contacts: Linkedin artık tüm bağlantılarınızı tek noktada topluyor

linkedin contactsBorsadaki performansıyla göz dolduran Linkedin, başarılı bir sosyal ağ olmanın etkilerini farklı açılardan kullanmaya devam ediyor. Linkedin bu kez yeni rehber uygulaması Linkedin Contacts (Linkedin Rehber) ile ses getirmek istiyor.

Profesyoneller için başarılı bir haber kaynağı olan Pulse'ı satın alan Linkedin, yeni hizmetinde tüm kişi rehberlerinizi (Linkedin, telefon, e-posta vs..) bir araya getirmenizi sağlıyor.

Linkedin'in profil düzenleme özelliğini de içine alan bu yenilikte hem kendi kişisel bilgilerinizi güncelleyebiliyor, hem de profil sayfalarına eklenen Linkedin Rehber bölümü ile arkadaşlığınıza dair yeni bilgiler ekleyebiliyorsunuz.

linkedin contactsiPhone uygulaması da var

Başlıca mobil platformlar için bağımsız uygulamalar geliştiren Linkedin, şimdilik Linkedin Contatcs adlı iPhone uygulaması* ile işe el atmış ve bu uygulama söz konusu hizmeti tamamlıyor. Linkedin daha önce kartvizit taraması yapabildiğiniz Cardmunch adında bir uygulamayı satın aldığını bilenler vardır.

Cardmunch'daki kontaklarınız da Linkedin Rehber uygulamasına aktarılıyor ve uygulama üzerinde çeşitli filtreler üzerinden arama yapabiliyorsunuz. Varsayılan olarak Linkedin'de en son iletişime geçtiğiniz kişilere göre sıralanan listenin yanında Linkedin arkadaşlarınızla ilgili doğum günü ve iş değiştirme gibi bilgileri ve etkinliklerinizi gösteren iki ayrı bölüm daha bulunuyor.

linkedin contacts iphone ios

Facebook Messenger gibi...

Sosyal ağ pazarında borsa performansı açısından göz dolduran Linkedin'in bu yeni uygulaması sanırım Facebook'un mesajlaşmaya özel çıkardığı Messenger uygulaması tadında ve ben bu uygulamayı daha fazla kullanabileceğimi düşünüyorum. Cep telefonu bilgileri de güncellendiği için varsayılan rehberin yerini bile alabilir ama bu alanda Linkedin Contacts'ın Cobook gibi önemli rakipleri olduğunu söyleyebiliriz.

*iPhone uygulaması şimdilik sadece ABD Appstore üzerinden indirilebiliyor, mağaza ayarlarından hesap değişikliği yaparak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.