Matematik pratiğini sınayan Back to Math, kareli defteri mobil cihazlara açıyor

Matematik pratiğini sınayan Back to Math, kareli defteri mobil cihazlara açıyor

Hayatımızın her alanına dokunan mobil oyunlar matematik pratiğimizi sınamaya başlıyor. Şimdi tanıtacağımız Back To Math, kullanıcıları matematik öğrenmeye başladığı zamanlara döndürüyor.

Bugün itibariyle Google Play'deki yerini alan Back To Math, Burak Budak, Metin Özhan ve Veysel Kara tarafından geliştirilen bir mobil oyun. Geliştiricilerin kendi alanlarında oldukça tecrübeli isimler olduğunu sözlerimiz arasına ekleyelim.

Back To Match, hafıza ve matematik kategorilerini bir araya getiren bir mobil oyun. 5 farklı bölümden oluşan oyunda, kullanıcıların karşısına belirli süre aralıklarıyla dört işlem yaptırılıyor. Bu işlemler karışmaya başladıktan sonra ekrana dokunarak işlem sonucu yazılıyor.

Ancak bölüm geçilebilmesi için işin sırrı ekranın sağında belirtilen barajı rakamı geçebilmekte yatıyor. Şu ana kadar birinci bölümü oynamaya devam ettiğimiz için baraj puanın 245 olduğunu paylaşabiliriz. :)

back-to-brain-1 back-to-brain-2 back-to-brain-3

Reklam modeli yakında geliyor

Back To Math hem tasarım hem de oynanabilirlik olarak sade ve oldukça kolay. Kolay anlaşılabilir menüye sahip olan oyunun, kullanıcıların cebinden akıllı telefonlarını çıkararak istedikleri anda oynanabilmesi için oldukça elverişli olduğunu belirtelim.

Back To Math şu anda ücretsiz ve reklamsız olarak kullanıcılara sunulmuş durumda. Ancak oyunu geliştiren ekipten aldığımız bilgilere göre oyun hakkında geri bildirimler alındıktan sonra reklam modeli uygulanmaya başlanacak. Yani oyunun ücretsiz olarak uygulama mağazalarındaki yerini almaya devam edeceğini söyleyelim.

Oyun şu anda sadece Android kullanıcıları için Google Play'deki yerini almış durumda. Aldığımız bilgilere göre gelecek 2-3 ay içerisinden iOS kullanıcıları için Back To Math App Store'daki yerini alacak.

Back To Math, tasarım konusunda olduğu kadar kolay oynanabilirlikle ön plana çıkan bir oyun olduğunu düşünüyoruz. Oyun her ne kadar matematik pratiğini sınasa da kullanıcıların kolay kolay elinden bırakamayacağı bir oyun olabileceğini düşünüyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.