Webrazzi Mobil'13 konferansı programı belli oldu

17 Nisan Çarşamba günü Point Hotel Barbaros’ta tüm gün sürecek olan Webrazzi Mobil'13'ün tüm konuşmacıları ve programı belli oldu.
Webrazzi Mobil'13 konferansı programı belli oldu

webrazzi-mobil1317 Nisan Çarşamba günü Point Hotel Barbaros’ta tüm gün sürecek olan Webrazzi Mobil'13'ün tüm konuşmacıları ve programı belli oldu.

Sizlerle bu hafta paylaştığımız gibi Rovio'dan bir konuşmacımızın da bulunacağı konferans, mobil sektörün önde gelen profesyonellerini biraraya getirecek.Mobil pazarlama, mobil reklam, mobil uygulamalar, mobil oyun gibi mobil ekosistemi ilgilendiren daha birçok konunun tartışılacağı konferansın tam programına yazının devamında ulaşabilirsiniz.Hatırlatmakta fayda var; etkinliğe kısa bir süre kaldı, halen kaydınızı yaptırmadıysanız Webrazzi Mobil’13′e kaydınızı buradan hemen şimdi gerçekleştirebilirsiniz. Detaylara etkinlik.webrazzi.com/arsiv/2013/mobil/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Webrazzi Mobil’13 Programı:

webrazzi-mobil-13-program

Webrazzi Mobil’13 Konuşmacıları:

Webrazzi Mobil'13 Konferansı'nın elmas sponsorları Sahibinden.com ve Turkcell, platin sponsorları Mobinex, Qualcomm ve TEB; altın sponsorları BKM, Crenvo İKPozitrontmob olurken Dijital Medya Sponsoru MedyaNet, ve iletişim sponsorları Karnaval.com'a destekleri için tekrar teşekkür ediyoruz.Webrazzi Mobil'13 Konferansı’na sponsor olmak için geç kalmış sayılmazsınız. Eğer sponsor olmak istiyorsanız etkinlik (at) webrazzi.com adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Webrazzi Mobil’13 Sponsorları

Elmas Sponsor

sahibinden-sponsorluk-logo turkcell-sponsorluk-logo

Platin Sponsor

teb-logo-175mobinex-logoqualcomm-logo

Altın Sponsorlar

bkm-logo-175crenvoik-sponsorluk-logo   pozitron-sponsorluk-logotmob-sponsor

Dijital Medya Sponsoru

medyanet-sponsorluk-logo

İletişim Sponsoru

karnaval-sponsorluk-logo

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.