Army Rage öncesi oyuncular 'Cephe Gerisi'nde' hazırlanıyor

Army Rage öncesi oyuncular 'Cephe Gerisi'nde' hazırlanıyor

Army Rage ücretsiz bir FPS oyunu ve 17 Nisan 2013 tarihinde Türk oyunseverlerle buluşmasını gerçekleştirecek.

Bulgaristan merkezli Yacuba Games'in oyunu Türkiye piyasasına girmesinden hemen önce, İzmir merkezli Cirit Bilişim Grubu bünyesinde bulunan Jave9 firması ile bir ortaklık gerçekleştirerek, oyuncuların CepheGerisi.com projesi ile oyuna hazırlanmasına yardım ediyor. Oyunun çıkışı ile birlikte Army Rage oynamaya başlayacak olan oyuncular Cephe Gerisi adlı sosyal oyuna katılarak, oyunda pek çok avantaj elde edecekleri öğeler kazanarak, cephe alabiliyorlar.

Konuyla ilgili olarak, Army Rage Proje Müdürü Emrah Bıçak ile görüştük ve geçtiğimiz hafya yayına başlayan Cephe Gerisi, II. Dünya Savaşı'nın başladığı tarih olan 1 Eylül 1939'a kadar bir geri sayım gerçekleştiriyor. Ben bu yazıyı hazırlarken, 2 Haziran 1938'i gösteren geri sayım, 1939'a gelindiğinde sona erecek ve daha sonra, Cephe Gerisi'nde Army Rage'e cevapladıkları sorular ve yaptıkları sosyal paylaşımlar ile hazırlananlar, oyunda avantaj sahibi olarak başlayacak.

CepheGerisi.com üzerinden, oyunda müttefik ya da mihver devletler arasında seçim yapabiliyor, savaşın ne tarafında yer alacağını seçebiliyorsunuz. Facebook ile bağlanabildiğiniz bu mini oyun, hem Army Rage oyununun Türkiye lansmanına talep toplamak, hem de oyunun tanıtınımını yapmak için gamification öğeleri barındıran güzel bir proje olduğu düşüncesindeyim. Bu proje ile birlikte, oyuncular daha oyun çıkmadan önce oyunun içine daha çok çekiliyor.

Army Rage için artık binbir versiyonu bulunana Hitler videosu da hazırlanmış. Oyunda Hitler'in de crazy_45 nickiyle yer alacağını da belirtelim. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.