24 saate 100 bin Flipboard kullanıcısı kendi dergisini yarattı

24 saate 100 bin Flipboard kullanıcısı kendi dergisini yarattı

Popüler mobil dergi uygulamalarının başında gelen Flipboard, geçen günlerde gelen bir güncellemeyle birlikte yeni bir sürümünü kullanıma açmıştı. Birçok yeni özelliğin tanıtıldığı Flipboard 2.0'da yer alan kişisel dergi yaratma özelliği, kullanıcılar arasında popüler olma yolunda hızla ilerliyor.

İlk olarak Flipboard 2.0'dan bahsetmek istiyoruz. Kullanım deneyimine yeni bir boyut kazandıran Flipboard 2.0 özellikle içerik üreticiler, reklamcılar ve markalar daha yoğun ilgisini çekebilecek gibi görünüyor. Çünkü yeni sürüm Flipboard'a iğneleme, kişi etiketleme, arama ve e-ticaret gibi özellikler eklendiğini paylaşalım.

Kişisel dergi yaratma özelliği ise kullanıcılar bakımından önemli bir hamle olarak yorumlanabilir. Flipboard kullanıcıları, bu özellikle birlikte istedikleri içerikleri iğneleyerek, kişisel dergilerine ekleyebiliyor. Daha sonra oluşturulan bu dergiyle kendi düzenlemelerine ait toplu içeriğe ulaşabiliyor. Yaratılan kişisel derginin istenilen kullanıcılarla paylaşılabildiğini belirtelim.

Bu özelliğin bir bakıma Pinterest tarzı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Pinterest'te bulunan iğneleme düğmesi yerine Flipboard'ta '+' düğmesi kullanılıyor. Flipboard'un kişisel dergi özelliğiyle hazırladığımız Webrazzi dergisini aşağıda inceleyebilirsiniz. :)

filipboard-kisisel-dergi

24 saatte 100 bin kullanıcıya ulaştı

Konumuza dönecek olursak, New York'ta düzenlenen Dergi Yayıncıları Derneği toplantısında konuşan Flipboard Strateji ve İş geliştirme Sorumlusu olan Paul Katz, kişiselleştirilebilir dergi özelliği hakkında önemli rakamlar paylaştı. Katz'ın açıklamalarına göre Flipboard'un yeni özelliği 24 saatte 100 bin kullanıcı tarafından kullanılmaya başlandı.

Flipboard, hızla dijitale doğru kayan yayın anlayışına en hızlı ayak uyduran şirketlerin başında geliyor. Flipboard 2.0 ile gelen özelliklere baktığımızda Flipboard'un, servis ve özellik bakımında kendi alanında öncü şirketlerden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.