Girişim Ofisleri'nde bu hafta bünyesinde idefix'i de bulunduran EBİ'ye konuk olduk

girisim-ofisleri-logoGirişim Ofisleri'nde bu haftaki durağımız EBİ oldu. EBİ, bünyesinde şu an için 3 markayı barındırıyor: hepimizin yakından bildiği İdefix, yayıncılık sektörüne yönelik toptan e-ticaret platformu Prefix ve bağımsız edebiyat dergisi Sabit Fikir.

Programımız sırasında EBİ Genel Müdürü Mehmet İnhan'ın söylediği ve bizim de sizlere daha önce duyurduğumuz gibi bu 3 markaya çok yakın bir sürede dördüncü bir isim de eklenecek: HesapKitap.com.

İnhan'ın paylaştığı bilgiye göre EBİ'nin şu an -Güneşli/İstanbul'da bulunan depo operasyonunu dahil etmezsek- 35'e yakın çalışanı var. Program sırasında paylaşılan ilgi çekici rakamlardan biri de Türkiye e-kitap pazarı ile ilgiliydi. İlhan'ın belirttiğine göre Türkiye'de bir yıl içinde 40 binin üzerinde basılı kitap yayınlanırken aynı rakam e-kitap için henüz 3 bin 500 dolaylarında seyrediyormuş.

EBİ'nin başta İdefix olmak üzere tüm markaları hakkında bilgi sahibi olmak ve ofislerini yakından tanımak isteyenleri programımızı izlemeye davet ediyoruz. :) Girişim Ofisleri’nin diğer bölümlerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.