Türkiye internet sektörünün deneyimli ismi Cenk Serdar tmob yönetimine katıldı

Türkiye internet sektörünün deneyimli ismi Cenk Serdar tmob yönetimine katıldı

Türkiye internet sektörünün deneyimli isimlerinden biri olan Cenk Serdar, büyüme stratejisinden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak tmob'a katıldı.

Türkiye’nin önde gelen birçok şirketinde üst düzey yönetici pozisyonlarında görev alan Cenk Serdar, Turkcell’de mobil internet, mesajlaşma, içerik gibi katma değerli servislerinin yanı sıra mobil pazarlama, mobil ödemeler ve mobil imza gibi konular üzerine çalışmalar gerçekleştirdi.

SuperOnline'ın ilk dönemlerinde üst düzey yönetici olarak görev yapan sonrasında IXIR’in başına geçen Cenk Serdar, daha sonraki dönemlerde Garanti Bankası ve Volkswagen Group Turkey’de üst düzey yönetici olarak çalışmalarını sürdürdü. Sonrasında Turkcell'e katılan Serdar, burada 3.5 yıl 1 milyar dolar değere ulaşan katma değerli servisleri yönetti.

Tmob'dan önce 2009 yılında Vodafone Global’e Mobil Ödemeler Direktörü olarak katılan Cenk Serdar, son olarak Vodafone’un bulunduğu 27 ülkede Veri, İletişim ve İçerik servislerinden sorumlu Bireysel Servisler Direktörü pozisyonuna getirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Cenk Serdar, “Türkiye’nin en önde gelen mobil teknoloji firmalarından birine katılacağım için heyecan duyuyorum. Tmob mükemmel çözümler üretip bunu en iyi şekilde sonuçlandırmanın yanı sıra ülkenin en iyi ekiplerinden birine sahip” şeklinde konuşuyor.

Cenk Serdar'ın gibi deneyimli bir ismin Türkiye'deki yazılım sektörünün öncü şirketlerinden biri olan tmob'ta yer almasının heyecan verici bir gelişme olduğunu düşünüyoruz. Webrazzi olarak Cenk Serdar'a yeni iş hayatında başarılar diliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.