Result Kurucusu Ola Ahlvarsson Dot-com krizinden sonra hırslanan girişimcilik ekosistemini anlattı

ola-ahlvarsson-logoWebrazzi TV'de küresel internet sektörünün öne çıkan isimleriyle röportajlarımıza devam ediyoruz. Bu programdaki konuğumuz şirketlerin iş geliştirme süreçlerine katkıda bulunan Result Kurucusu Ola Ahlvarsson.

Sectionb2 CEO'su Bülent Boytorun'un sorularını yanıtlayan Ola Ahlvarsson, Dot-com krizinden İsveç girişimcilik ekosistemine kadar birçok konuda görüşlerini aktarıyor.

Ola Ahlvarsson, Dot-com krizi sonrası İsveçli girişimcilerin daha çok hırslandığını belirterek, Spotify ve Tradedouble gibi girişimlerin küresel çapta başarıya ulaştığını söylüyor.

Bir ülkedeki girişimcilik ekosistemin şehrin enerjisinden kaynaklandığını savunan Ola Ahlvarsson, "Girişimciler dünyanın en iyi servisini kurmayı amaçlar. Yeni iş modelleri kurmayı hedefler. Bu yüzden evine ekmek götürmek isteyen fırıncıdan farklıdırlar" diye konuşuyor.

Webrazzi TV için Bülent Boytorun ile röportaj yapan Ola Ahlvarsson söyleşisini kaçırmayın. Webrazzi TV'de yer alan diğer röportajlara ve programlara buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.