Dijital Pazarlama İletişimi sertifika programı kayıtları devam ediyor [Webrazzi okurlarına özel indirim]

Dijital Pazarlama İletişimi sertifika programı kayıtları devam ediyor [Webrazzi okurlarına özel indirim]

IAB Türkiye ve Kadir Has Üniversitesi'nin ortaklaşa çalışması ile düzenlenen Dijital Pazarlama İletişimi sertifika programı için son 1 haftalık kayıt süreci devam ediyor.

Pazarlama alanında çalışan ve dijitali öğrenmek isteyen, dijital alandaki bilgilerini pekiştirmek isteyen sektör profesyonellerine kapılarını açacak olan program, dopdolu program içeriği ile 30 Mart ve 8 Haziran tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi'nin Cibali Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Sektörde önemli pozisyonlarda bulunan profesyonellerin ve akademisyenlerin eğitmen kadrosunda yer aldığı Dijital Pazarlama İletişim sertifika programında, katılımcılar dijital pazarlama ile ilgili her şeyi tüm detaylarıyla bu değerli eğitmen kadrosundan öğrenecek.

Kadir Has Üniversitesi ve IAB Türkiye'nin düzenlediği bu sertifika programına kayıt olmak isteyen Webrazzi okurlarını da yüzde 12'lik bir indirim bekliyor. Dijital Pazarlama İletişimi sertifika programına katılmak isteyen okurlarımızın kayıt formunda Webrazzi okuru olduklarını belirtmeleri ya da telefon aracılığıyla ulaştıkları halde yetkililere Webrazzi okuru olduklarını söylemeleri yeterli olacak.

DPS

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.