Tablet Seminerler'e 500 bin TL'lik melek yatırım geldi

Tablet Seminerler'e 500 bin TL'lik melek yatırım geldi

İnsanların kolayca erişebileceği, katılımcıların uzmanlarla daha yakın ve bir ortamda seminerlere katılabileceği Tablet Seminerler, 500 bin TL'lik melek yatırım aldı.

Satış, pazarlama, sosyal medya, girişimcilik, yaratıcılık, iş yaşamı ya da sağlık gibi farklı alanlarda uzmanlarca gerçekleştirilen seminerleri katılımcılarla buluşturan Tablet Seminerler, 500 bin TL'lik yatırımı Erikli Su'nun eski CEO'su Hasan Aslanoba'dan aldı. Webrazzi okurları hatırlayacaklardır, Hasan Aslanoba bu yılın başında Boni'ye 1 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirmişti.

M-GEN'in kurucusu Ufuk Tarhan tarafından tasarlanan ve Emrah Kaya'nın kurucusu olduğu Youtholding bünyesinde gelişen Tablet Seminerler, artık şirketleşti.

Aldığı yatırımla birlikte, Hasan Aslanoba, Ufuk Tarhan ve Emrah Kaya'nın ortak olduğu Tablet Seminerler Eğitim Hizmetleri A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürlüğü görevine de kurucu ortaklardan Ufuk Tarhan atandı.

Tablet Seminerler Genel Müdürü Ufuk Tarhan, insanların iş için gelişim ihtiyaçlarına karşılık verebilecek, farklı içerikleri daha kısa, daha yalın ve aynı zamanda daha ekonomik sunacak eğitim çözümleri aradıklarını belirterek, Tablet Seminerler'in de bu ihtiyaca cevap verdiğini dile getirdi.

Tablet Seminerler’in seçim, kayıt ve ödeme işlemleri de internet üzerinden yapılıyor ve  katılımcılara katıldıkları eğitimlerin ardından katılım belgelerine kavuşuyor. Yani internet üzerinden online olarak satın aldığınız seminerlere, offline ortamlarda katılıyor ve seçtiğiniz konularda aldığınız seminerlerin katılım belgelerine sahip oluyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.