Deloitte Webrazzi ofisinden teknoloji ve medya öngörülerini paylaşıyor

Deloitte, şirket ve hükümetlerin, önemli teknolojik gelişmeler çerçevesinde oluşan tartışma ve gelişmeler için almaları gereken aksiyonlara ilişkin öngörülerini bir arada topladığı raporunun 12’ncisini geçen ay paylaşmıştık.

Bu raporun detaylarını daha yakından öğrenebilmek adına Webrazzi ofisinden canlı yayın yapıyoruz. Raporu hazırlayan isimlerden biri olan Deloitte Kanada TMT Direktörü Duncan Stewart, teknoloji ve medya öngörülerinin detaylarını Webrazzi okuyucularıyla paylaşacak.

Deloitte TMT 2013 raporuna dikkatimiz çeken detaylar arasında ‘crowdsourcing‘ yani kitle fonlaması portallarına yönelik olan öngörüler bulunuyordu. Kitle fonlaması portallarının değeri, 2011’e oranla yüzde 100 artacağını ön gören Deloitte, küresel çapta hacmin 3 milyar dolara ulaşacağı açıklamıştı.

Canlı yayında Duncan Stewart'a olan sorularınızı Twitter'dan @webrazzi, @ardakutsal mentionı veya #tmtongoruleri hashtagiyle paylaşabilirsiniz.

Güncelleme: Deloitte Kanada TMT Direktörü Duncan Stewart ile gerçekleştirdiğimiz canlı yayınımız sona erdi. Yazının devamında videoyu izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.