Evernote Business'ın yeni durağı Türkiye oldu

Evernote Business'ın yeni durağı Türkiye oldu

Geçen Aralık ayında LeWeb Paris Konferansı'nda Evernote CEO'su Phil Libin tarafından duyurulan Evernote Business, Türkiye'ye açıldı. Online not alma servisi Evernote'un en önemli servislerinden biri olması söylenen Business, böylece 35'ten fazla ülkede kullanılabilir duruma geldi.

Kısaca Evernote Business'ı hatırlayalım. Evernote Business, Evernote Premium ve yeni Business Premium’un tüm özelliklerini içeriyor. Küçük ve orta ölçekli işletmeler ile (KOBİ) daha büyük ölçekli şirketlerdeki çalışma gruplarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan Evernote Business, temel Evernote ürününde farklı olarak bilgi erişimini kolaylaştırıyor.

Evernote içinde bulunan özelliklerle kullanıcılar, iş grubunun tümüne kolay bir şekilde bilgi dağıtılmasını sağlıyor. İş Defterleri, İş Kütüphanesi, Geliştirilmiş Paylaşım, Bilgi Keşfi, Basit Dağıtım ve Daha Yüksek Aylık Yükleme Alanı gibi özellikler Evernote Business'ın içinde bulunan özellikler arasında yer alıyor.

Türkiye fiyatı aylık 18 TL

Aldığımız bilgilere göre Aralık ayında kullanıcılara sunulan Evernote Business şu anda 3 binden fazla işletmeye ulaşmış durumda. Evernote'un yeni ürünü, şu anda Kuzey Amerika ve Avrupa'nın yanı sıra Avustralya ve Yeni Zelanda, Rusya, Güney Afrika ve Ortadoğu’daki bazı ülkelerde kullanılabiliyor. Evernote Business için hedeflenen rakamlarsa 2013 yılının ilk yarısında 50 ülkede daha ürünün kullanılabilir olması. Özellikle Asya Pasifik ve Latin Amerika ülkelerinin öne çıktığını paylaşalım.

Gelelim ürünün Türkiye fiyatına. Yurtdışında kullanıcı başı aylık 10 dolarla ücretlendirilen Evernote Business'ın Türkiye fiyatı 18 TL olarak belirlendi.

Evernote Business'ın, Türkiye'deki işletmeler için hem fiyat hem de özellik bakımından oldukça başarılı bir seçenek olduğunu düşünüyoruz. Ancak Evernote Business'ın şu anda Türkçe olmamasını da belirtmek istiyoruz.

Evernote Business, şu anda Mac, iOS, Android ve Windows Masaüstü için Evernote’ta kullanılabilir durumda olduğunu da sözlerimize ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.